Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Tjen penge med en blog

Ingen kommentarer Del:
Siddende publikum
h175

Har du brug for lidt ekstra penge? Eller drømmer du om at arbejde hjemmefra? Så kan blogging være en god ide.

Hvis du starter en blog, kan du bruge den til at tjene penge. En blog tjener ikke en masse penge til dig lige fra dag 1. Der går lidt tid, før den giver en god indtjening. Hvor lang tid afhænger af din indsats. Jo hårdere du arbejder på det, jo flere penge vil du tjene.

Hænder med mønter

Byg op

Du skal starte med at bygge din blog op. Find først ud af, hvad du vil blogge om. Det er vigtigt at finde et passende emne. Du skal kunne blive ved med at blogge. Det går ikke, at du løber tør for ideer efter tre måneder. Det betyder også noget, at du er interesseret i emnet. Når du blogger om noget, du kan lide, skinner det igennem til læserne.

Brug en masse energi på at bygge din blog op. Find det design, du ønsker, og gør din blog lækker at læse. Skriv en masse indlæg, så der er noget indhold.

Det kan være en rigtig god ide i den her fase at sætte dig godt ind i det at blogge og at lære mere om blogging. Der er mange gode råd, det kan være smart at følge.

Husk på, at du aldrig bliver færdig med din blog. Der skal hele tiden skrives nye indlæg og skabes nyt, spændende indhold.

Byg mere op – også på dit udstyr

Når du har lidt indhold på din blog, skal du også tænke på at opbygge dit publikum. Hvis dine eneste læsere er din familie og dine nærmeste venner, kommer du ikke til at tjene mange penge.

Du kan fint starte i din omgangskreds. Fortæl folk om din blog. Hvis de kan lide indholdet, fortæller de måske deres venner om det.

Du skal dog også opbygge dit udstyr. Det er altid lettere at skrive godt og effektivt, hvis du har en god computer at skrive på. Hvis du har en Mac, kan du anvende MacKeeper, hvis du vil sikre dig, at din Mac altid er hurtig og sikker.

Kvinde læser bog

Tjen penge

Når du har godt med indhold og et stort publikum, kan du begynde at tjene penge. Det kan du gøre ved at reklamere for forskellige produkter. Der er flere metoder:

Du kan sætte reklamer på din blog med fx AdWords. Når dine læsere ser en interessant reklame på din blog og klikker på den, tjener du penge.

Vil du gerne holde reklamerne relevante for din blogs emne, så kan du bruge affiliate marketing. Her kan du selv udvælge hver enkelt reklame. Du tjener igen penge, ved at dine læsere klikker på reklamerne og køber noget.

Er du god til at blogge, kan du også finde firmaer, der vil betale dig for at skrive et indlæg om dem. Du får så et aftalt beløb for at skrive om fx et af deres produkter.

Previous Article

Sådan kan du finansiere din nye virksomhed

Next Article

Sådan laver du en succesfuld blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *