Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan laver du en succesfuld blog

Ingen kommentarer Del:
Computer_arejde_kaffe
h175

Har du længe gået og overvejet om du mon skulle kaste dig ud i det store blog-univers og se, om det ikke var noget for dig? Den bedste måde at finde ud af, om det nu virkelig er noget for dig, er simpelthen bare at prøve det af! Hvis det ikke er dig så skidt pyt – så har du jo haft den oplevelse med. Men måske er det lige dig og så har du fundet din helt nye hobby. 

Her har vi samlet en række gode råd til dig, som gerne vil begynde at blogge eller bare gerne vil gøre den blog de allerede har en lille smule bedre. 

Mand_med_iPad

Find et interessant emne

Det emne som du gerne vil skrive om på din blog skulle meget gerne være interessant ikke kun for læseren men også for dig som skriveren – du skal trods alt forhåbentligt bruge rigtig mange dejlige timer på at skrive løs om det. Og så er det altså en god ide at vælge et emne, som du allerede har stor interesse indenfor og tilsyneladende kan snakke løs om i timevis. 

Nogle bloggere vælger dog også at snakke om dem selv og hvilke oplevelser de går og har i deres hverdag. Det kunne også sagtens være sådan noget du skulle i gang med. Måske har du et hemmeligt ønske, om at dele de små op- og nedture i hverdagen med en større gruppe mennesker? Måske du bare gerne vil dele dine tanker og drømme for fremtiden med nogen? Eller måske du gerne vil skabe en debat om noget, som du læste i netavisen på vej til arbejde. 

Apps

Lær det tekniske

Det kan godt virke lidt voldsomt at skulle sætte sig ned og sætte sig ind i ALT det tekniske, der hænger sammen med det at have en blog, når man først lige starter ud. Heldigvis er det heller ikke nødvendigt. Der findes rigtig mange forskellige former for platforme og services på nettet, der giver dig muligheden for at komme i gang lige med det samme uden de store problemer. 

Men hvis du gerne vil blive ved med at skrive på din blog og måske endda har en drøm om at udvide den til at den også kunne blive en del af din indtægt, så begynder det efterhånden at blive nødvendigt at kunne det tekniske også. På nettet kan du finde mange gode råd om bl.a. hvordan du skaber mere trafik, hvordan du tjener penge af din blog og alskens andre slags dejlige ting.

Hvis du ikke engang ved hvor du skal starte henne og hvilken ting du skal lære først så frygt ikke. Det vil komme helt naturligt, efterhånden som du har brug for at vide det. Gå ikke i gang med at læse og lære en hel masse lige nu. Du vil sikkert alligevel glemme det igen, hvis du ikke bruger din nye viden aktivt.

Previous Article

Tjen penge med en blog

Next Article

Skab dit eget pusterum fra bylivets hektiske tempo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *