Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Nem og permanent hårfjerning med laser

Ingen kommentarer Del:
negle
h175

Mange kvinder vil gerne have glatte og bløde ben, når de skal vise dem frem i shorts eller korte kjoler. Barbering kan dog være meget tidskrævende, og de fleste har på et eller andet tidspunkt oplevet at få røde knopper eller irriteret hud af for meget barbering.

Ønsker du en nem måde at fjerne dine hår på benene, under armene, i intimområdet eller andre steder, som endda er permanent, så er laser hårfjerning det oplagte valg.

Professionel laser hårfjerning

Hvis du gerne vil have råd og vejledning, inden du kaster dig ud i at få fjernet dine hår med laser, kan du med fordel vælge at tage på en klinik, der tilbyder behandlingen. Der findes mange af den slags klinikker, så du burde sagtens kunne finde en nær dig. Bor du i Roskilde, kan du f.eks. finde en klinik, der tilbyder laser hårfjerning Roskilde og se, hvilke muligheder der er.

barber ben

Når du vælger professionel laser hårfjerning, kan du føle dig helt tryg ved behandlingen. Du vil også få at vide, hvad du skal gøre inden behandlingen og, hvad du skal være opmærksom på bagefter.

Uanset om det er hår på benene, under armene, i ansigtet eller andre steder på kroppen, kan du få dem fjernet med laser på en professionel klinik. Det er dog ikke alle hud- og hårtyper, der egner sig til den type behandling. Det vil klinikken derfor vurdere først. I Danmark skal du desuden være fyldt 18 år for at få fortaget hårfjerning med laser.

IPL-hårfjerning derhjemme

Hvis du hellere selv vil stå for din hårfjerning, og evt. spare lidt penge, kan du finde flere hårfjerningsapparater, der benytter sig af IPL-teknologi. IPL står for Intense Pulsed Light, eller Intenst Pulserende Lys, og minder om laser. Det er dog ikke helt det samme. IPL anvender nemlig flere bølgelænger end laser gør, og er derfor mere målrettet. Ulempen ved IPL er dog, at det kan kræve mange behandlinger, inden man opnår det ønskede resultat, og har man mørk hud, kan man opleve at behandlingen slet ikke virker. Har man meget lyse eller grå hår, kan man heller ikke være sikker på, at IPL vil fungere.

 

Previous Article

Fordelene ved Windows 10

Next Article

Hvornår kan det betale sig at installere en elevator i din virksomhed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *