Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Hvornår kan det betale sig at installere en elevator i din virksomhed?

Ingen kommentarer Del:
2 personer i glas elevator
h175

Der findes mange situationer hvor en elevator er et stort plus. Det gælder ikke kun når fx dit kontor er højt oppe i en bygning. Elevatorer giver også mening i mange andre situationer. 

Fx nemmere adgang for kørestol brugere, transport af varer og tungt udstyr, eller hvis du har ansatte der har problemer med at klare trapper. Umiddelbart lyder det som en kæmpestor opgave at få installeret en elevator. Men det er i virkeligheden måske nemmere end du tror. Der er nemlig sket en stor udvikling indenfor elevatorteknologi de seneste år. Elevatorer er blevet lettere, meget mere energieffektive, nemmere at indbygge og også en hel del billigere. 

Elevatorer er lavet af dygtige specialister

At konstruere og installere en elevator er altid en specialistopgave. Ikke kun er teknologien meget kompleks, der er også en lang række af sikkerhedskrav der skal overholdes. Det er de høje standarder, der gør at elevatorulykker stort set ikke længere er eksisterende. Hvornår har du ellers sidst hørt om en elevatorulykke? I Danmark findes der en håndfuld firmaer der bygger elevatorer. 

Det er de samme firmaer der også er aktive i resten af verden. Nogle har eksisteret i snart 200 år som fx amerikansk Otis. Andre er af nyere dato. Men fælles for alle elevatorfirmaer er at de er højtkvalificerede specialister. Ingeniører og teknikere der simpelthen kan deres kram. Derudover findes der et par elevatorfirmaer der har specialiseret sig i at skræddersy indbygningsløsninger af de kendte mærker. 

Her kan du finde et elevatorfirma i København.  

En stor mangfoldighed af modeller og anvendelsesmuligheder

De seneste år er der dukket mange nye elevator modeller op. Især mindre modeller. Der findes grundlæggende 3 muligheder for indbygning af en elevator: i hovedtrappen, bagtrappen eller udvendig. Prisen på en elevatorløsning afhænger naturligvis ikke kun af elevatormodellen men også af indbygningsmulighederne. En elevator har altid brug for en skakt. Nogle gange er der umiddelbart ikke plads nok i opgangen. Men det kan oftest løses ved at gøre trapperne lidt smallere. Læs mere om elevator priser, hvis du vil vide mere om de økonomiske aspekter. 

aktiekurser

Lad dig rådgive af eksperter

At indbygge en elevator er altid en kompleks opgave. Men et elevatorfirma kan naturligvis altid bygge på erfaringer fra tidligere projekter og får også megen opbakning fra fabrikanterne. Hvis du vil overveje at anskaffe dig en elevator, fx til din virksomhed, din bolig eller en boligforening, så er det første skridt altid at kontakte et elevatorfirma vedr. rådgivning. 

På ovennævnte webside kan du finde en hel del information. Der er også en prisberegner, hvor du kan lave et hurtigt prisoverslag. Under stregen kan der godt siges: det har aldrig været nemmere eller billigere, at få indbygget en elevator. 

Previous Article

Nem og permanent hårfjerning med laser

Next Article

Sådan kan du få taget hul på istandsættelsesdrømmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *