Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Forbedr dit spil med daglig motion

Ingen kommentarer Del:
Løb
h175

Ja ja, du har hørt det før, og alligevel, så får du den lige igen. Den daglige motion og friske luft er godt for både hjerne og krop. Er du gamer og vil du gerne forbedre dit spil, så kan du med andre ord altså gøre en hel del selv for at blive god. Ved at dyrke daglig motion vil du opleve en langt bedre evne til at koncentrere dig omkring dit spil og til at opnå de store succeser. Det handler om ren logik. Gaming er en sportsgren, som skal plejes på samme måde, som en fodboldspiller skal øve sig i at score mål. Læs med her og få lidt ideer til gode daglige motionsformer.

Gå til en holdsport

En af de nemmeste måder at få noget hyppig motion på og samtidig noget social samvær med andre, er ved at tilmelde sig en holdsport. Klassikeren er selvfølgelig fodbold, men gider du ikke det prætentiøse spil, hvor ego er liges så vigtigt, som det at kunne score mål, så er der rigtig gode muligheder for at finde en anden form for holdsport at kaste sig over. Basket, håndbold, volleyball eller floorball er alle super fede sportsgrene med et højt tempo, holdånd og god mulighed for at få pulsen helt i top.

volleyball

På cykel til og fra arbejde

En helt enkel måde at få noget daglig motion og ikke mindst den vigtige friske luft, er ved at tage cyklen på arbejde eller i skole. Mange af os har en tendens til at hoppe ind i bilen fordi det er nemmest. Men har du ikke så langt til og fra dit job, så er cyklen faktisk en super måde at komme frem på. Glem kampen om parkeringspladser og trælse køer på vejen. Her suser du bare igennem, får noget motion og frisk luft. En tur på cykel til og fra arbejde kan gå hen og blive helt vanedannende og være med til at du både bliver klar og frisk i hovedet før job, men bestemt også efter.

På tur med menneskets bedste ven

Endelig er der hunden der hjemme. Måske er du allerede ejer af en hund eller også så er du måske i overvejelsesfasen. Uanset, så er de daglige gåture med hunden god motion og en kærkommen lejlighed til at komme uden for døren og få noget frisk luft. Vil du gerne læse om en god hunderace, så klik dig videre her og læs om schæferhunden. Det er ikke for sjov, at den kloge hund bliver brugt af politiet. Her får du virkelig en hund, som kan blive din bedste ven og gode motionsmakker.

hund

Frem med løbeskoene

Endelig er der den klassiske metode til daglig motion. Frem med løbeskoene og ud på en lille tur rundt om blokken. Hurtigt vil du opdage, at dine ture bliver både vanedannende og gode for både krop og hoved. Med tiden vil du kunne sætte dine distancer op og pludselig vil du kunne løbe med flere andre og deltage i motionsløb, hvis du rigtig skulle blive bidt af en gal løber.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Den svære gave til hende – sådan finder du den

Next Article

Vær opmærksom på dette, når du skal låne penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *