Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Den svære gave til hende – sådan finder du den

Ingen kommentarer Del:
forelsket par på strand
h175

Det kan være utroligt svært at finde på den gode gave til hende, man gerne vil forkæle. Gaven skal måske kunne sige mere end bare det at være en gave. Måske skal den fortælle at man elsker hende, at man synes hun er en god mor. Måske vil man gerne fortælle, at man påskønner alt det hun gør for en i hverdagen, eller måske er det bare en gave, som skal give kærligheden den ekstra gnist, som de fleste forhold engang imellem har brug for. Uanset din grund til at give en gave, eller hvad din gave skal fortælle hende du holder af, så er der hjælp at hente, hvis du føler dig helt fortabt i tanken omkring, hvilken gave der er bedst at give.

Romantisk og eftertænksomt

glad par i solen

En gave til hende du holder af, skal helst afspejle en vis eftertænksomhed fra din side af og vigtigst af alt, så må den gerne være romantisk. Romantik er ikke ensbetydende med roser på sengen og en røv syg tur i hendes yndlingsbutik. Romantik kan være mange ting. Her handler det især om at kende sin partner godt. Måske har din kæreste før givet udtryk for, at hun synes det er fedt at blive forkælet med massage, eller måske elsker hun adrenalin og sug i maven. Det vigtigste er, at du har lyttet og noteret dig, hvad hun synes er fedt at bruge tiden på. På den måde vil det du ender med at give hende både fremstå romantisk og eftertænksomt.

Bange for at skuffe?

Er du alligevel bange for at skuffe fælt og vælge forkert? En af de store hemmeligheder og det som mange mænd desværre ikke forstår, er at det i virkeligheden ikke handler særlig meget om den gave du giver, men om den eftertænksomhed som ligger bag. Hvis hun kan se, at den her gave eller oplevelse som du har arrangeret, er noget som du har tænkt meget over og gjort dig umage med, så kan i for hendes skyld rappelle ud fra rundetårn og hun vil stadig synes, at du er helt fantastisk.

Mangler du inspiration til den gode oplevelsesgave og ideen til hvad i kan lave sammen som par, som både er romantisk og eftertænksomt, så kan du læse mere i denne artikel.

Oplevelser af forskellig karakter

En god ide når man skal give en gave til hende man holder af, er at gå ud og finde på en oplevelse eller en aktivitet i kan lave sammen. Lad være med at gå ud og finde fysiske gaver til hende – det er alligevel umuligt at finde netop det hun ønsker sig, det som passer og det som hun kan lide. – Ja det var fedt, hvis vi kunne ramme plet med det der sæt lækre undertøj eller det smukke smykke, men chancen for at vi finder det forkerte, og noget som ikke passer, er simpelthen for stor. Bare fordi ekspedienten kan passe blonde BHen, så er det ikke ensbetydende med at din udkårende gør. Husk det inden du bevæger dig ud i de svære fysiske gaver.

par på en mark

Hjælp til den gode oplevelsesgave

I stedet kan det være en helt genial ide at give en oplevelse eller flere til hende. Chancen for at hun vil sætte stor pris på et weekendophold, en lækker middag, spa, massage eller anden forkælelse er kæmpe stor. Her skyder du ikke ved siden af i lige så høj grad, som det kan være tilfældet med den fysiske gave.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Sport er vigtigt

Next Article

Forbedr dit spil med daglig motion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *