Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Spark det nye år i gang med to skarpe målsætninger

Ingen kommentarer Del:
2020
h175

Nytårsforsæt er ikke altid den bedste ide, fordi de kan ende med at give dig dårlig samvittighed og ingen synlige forbedringer i livet. Det er dog altid en god ide at sætte opnåelige mål for sig selv, hvis man ønsker at ændre på tingene. Derfor kan du roligt opstille målsætninger i forbindelse med det nye år, uden at de skal fungere som decideret fortsæt, som skal opfyldes ingen 2012. Her får du to forslag til, hvad sådan to kan være. 

Avis

Sæt dig ind i verdenssituationen

Den første handler om at stimulere hjernen! Mange af os er nemlig rigtig dårlige til at huske at tjekke op på, hvad der foregår i samfundet. Men det betyder jo ikke, at der ikke sker en masse vigtige ting, vi bør følge med i. Derfor er en oplagt målsætning, at du begynder at læse eller se flere nyheder.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan du gerne vil gøre det. For eksempel kan du sætte dig for, at du gerne vil se nyhederne i fjernsynet hver aften, så du lige bliver opdateret. Du kan også begynde at høre mere nyhedsradio, så du får dem med, når du alligevel skal køre i bil. Så er der naturligvis muligheden for at holde avis enten fysisk eller online. På denne måde kan du fordybe dig, når det passer dig bedst, og du kan ligeledes få mere dybdegående viden, end opsamlingsnyhederne i TV og radio giver dig.

Det er faktisk også muligt at få gratis nyheder, så det er en god mulighed til dig, som gerne vil starte i det små. Her finder du for eksempel bud på en online-nyhedsside, som du kan tjekke i løbet af dagen, så du får bedre styr på, hvad der foregår omkring dig.  

motion

Få mere motion

Den her er måske oplagt, men de fleste af os kan altså godt bruge det: mere motion! Du behøver ikke at melde dig ind i et fitnesscenter eller at træne fem gange om ugen. Det er helt i orden at starte stille op, for ellers kan det være svært at holde motivationen.

Noget af det vigtigste er, at motionen skal være sjov. Det nytter derfor ikke noget at vælge den form, som giver allermest power, hvis du slet ikke synes om den. Du skal have lyst til at dyrke motionen, og derfor er det helt centralt, at du finder den rette måde at træne på for dig. Læs for eksempel disse motionsråd, og få forslag til sjov motion, som du har lyst til at dyrke igen og igen.

Previous Article

Læs din avis på nettet

Next Article

Tre urmærker til mænd, du skal kende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *