Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Læs din avis på nettet

Ingen kommentarer Del:
hus med have
h175

Vi skal alle passe på vores jord og den bedste måde at gøre det på er ved at skære ned på vores forbrug og overveje alternative måder at gøre tingene på. Det er en tankegang, der virkelig er begyndt at sprede sig som ringe i vandet og trækker en lang række positive tiltag med sig.   

Vil du gerne have nogle lette tips til, hvordan du kan gøre en forskel i hverdagen, så læs med her og bliv inspireret til, hvordan du kan tage de første små skridt på vejen til et mere klimavenligt liv. 

Egern på græsplæne

Skift avisen ud med internettet

Der er meget arbejde og papir i at fremstille en avis og derfor også meget, der skal skaffes af vejen igen, når avisen er læst. I dag er det heldigvis let at skifte den fysiske avis ud med en på nettet. For mange kræver det lidt ekstra at vænne sig til at læse dagens nyheder på en skærm, men det betyder dog ikke at du ikke kan få lige så meget ud af det. 

Lav en rigtig god kop skoldhed kaffe, find din yndlingsplads i sofaen og bliv opdateret på verden. Du kan altid videreføre dit abonnement på den foretrukne avis til en netversion, men du kan også udnytte de mange gratis muligheder for at læse på nettet. Hvor du kan læse om alt mellem himmel og jord, fra færdighæk til sæsonens mode eller situationen mellem USA og Iran. 

Planter i avispotter i have

Langt mere frihed til at vælge

Det er ikke altid let at skulle gå fra at sidde med en fysisk avis til at skulle læse på nettet, men når først du finder ud af det, så giver det en langt større frihed og mulighed for at finde det du gerne vil læse om og få det præsenteret fra flere forskellige vinkler. 

Find dine yndlingssider og opleve friheden ved at kunne bladre rundt alt efter, hvilke nyheder, der fanger din interesse og giver dig lyst til at vide mere. Det kan være, at du helt glemmer kaffen, når først du kommer i gang! God læselyst.

Previous Article

Sådan får du børnene til at hjælpe mere til i hjemmet

Next Article

Spark det nye år i gang med to skarpe målsætninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *