Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Tre urmærker til mænd, du skal kende

Ingen kommentarer Del:
Seiko ur
h175

Uret er et tidløst stykke tilbehør. Det skyldes med al sandsynlighed dels dets praktiske funktion, men uret har også til alle tider været forbundet med en vis elegance og et vist overskud. Det er meget forskelligt, hvor meget den enkelte mand går op i sit ur. Nogle har deciderede samlinger af ure, mens andre investerer i ét trofast ur, som følger dem længe. Her får du en lille liste over tre urmærker til mænd, du skal kende.

Ursamling

Seiko

Seiko er en japansk urproducent, som er kendt over det meste af verden. Mærkets ure kom allerede på markedet i slutningen af 1800-tallet (1881) og urenes høje kvalitet og flotte og funktionelle design har siden da gjort dem populære på verdensplan. Seiko ure kommer typisk i et klassisk design, om end mærket ynder at lege med detaljerne og tilføje moderne elementer til deres klassiske design. Når du vælger et ur fra Seiko kan du dog altid regne med at få et kvalitetsur, som du kan have glæde af længe.

Breitling

Mange af verdens mest populære og afholde urmærker stammer fra Schweiz, som har en lang tradition inden for skabelse af ure. Schweiziske ure er generelt kendt for deres høje kvalitet og smukke design. Måske kender du Rolex, Omega, TAG Heuer og Patek Philippe. Alle disse mærker er eksempler på Schweiziske urmærker. Breitling hører også til blandt de mest populære ure fra Schweiz, men er en anelse mere ukendt end de fornævnte mærker. Alligevel er mærket absolut værd at stifte bekendtskab med.

Smartur

Apple Watch

Både Seiko og Breitling er urmærker, som har været på markedet længe. Mærkerne har en lang designtradition og erfaring, hvilket bl.a. gør dem til nogle af mest populære mærker inden for ure. Men et nyere skud på stammen, som på mange måder spås at markere en ny æra inden for urdesign, er det populære Apple Watch fra Apple.

Smarturet er en helt ny måde at tænke ure på og med det minimalistiske og funktionelle Apple Watch, er grænserne for, hvad et ur skal kunne rykket. Ikke alle er tilhængere af denne nye måde at tænke ure på, men smarturet er bestemt værd at nævne på en liste som denne, netop fordi det flytter grænserne for, hvad man kan gøre med et ur. Der findes andre smarture end Apple’s på markedet, så er du ikke vild med designer på Apple Watch, kan du eventuelt tjekke nogle af disse ud. 

Previous Article

Spark det nye år i gang med to skarpe målsætninger

Next Article

2 ting der kan øge din tilfredshed med livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *