Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Lav dit eget julemirakel

Ingen kommentarer Del:
dame med julegaver
h175

Julen er den mest festlige tid på året men nok også den dyreste. Julen er fyldt med fest og farver, men de er sjældent gratis. Mange af os har sparet op hele året, så vi kan købe julegaver og invitere til lækker mad. Det kan være træls at skulle spare i juletiden, især fordi det er en tid, hvor man gerne vil give lidt ekstra. Mange af os håber at vinde lidt ekstra til opsparingskontoen med julekonkurrencer og skrabe-kalendere, men heldet er sjældent på vores side. I år kan du tage styringen selv og lave dit eget julemirakel. 

lommeregner og kuglepen

Planlægning gør en verdens forskel

Julen er dyr, fordi der er meget som skal købes på kort tid. Du vil gøre dig selv en kæmpe tjeneste ved at fordele julens omkostninger ud over hele året. Du kan fx lave en stor del af dine julegaveshopping på black Friday, hvor mange butikker og hjemmesider har udsalg – Du kan endda bytte helt til efter jul hos de fleste forretninger. Udsalg gør også, at du kan give gaver i bedre kvalitet som stadig passer budgettet. Det eneste det kræver er at have alle ønskelisterne lidt før. Du kan også købe gaver ind, når du er på ferie i løbet af året. Folk elsker at få noget, som de ikke kan finde herhjemme. Det er også en super god gave, som minder folk om en tur, som I har været på sammen. Hvis du er kreativ i løbet af året, føler du ikke, at du tømmer opsparingen i december. 

 pyntet juletræ

Få mere økonomisk frirum 

Hvis du sidder nu og fortryder, at du ventede med at købe alle din gaver nu, så har du mulighed for at få lidt ekstra penge mellem fingrene. Der er mange steder som søger lidt ekstra juleassistance i deres forretninger i december, men det kan være svært at finde tid til. Hvis ikke du har skemaet til et sidejob, kan et sms-lån også være hjælpsomt. Det vigtigste lån er, at du læser og forstår, hvad det præcist er, som du takker ja til. Det er også vigtigt, at du får lavet en god plan for tilbagebetalingen. Du kan læse meget mere om sms-lån her.

Previous Article

Kom i topform hjemmefra

Next Article

Giv alternativt plantemedicin en chance

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *