Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Kom i topform hjemmefra

Ingen kommentarer Del:
Yoga stilling
h175

De fleste mennesker associerer ordet ‘topform’ med at skulle bruge en masse timer i et overfyldt fitnesscenter, at forpligte sig til at møde op til holdtræning flere gange om ugen eller at skulle ud og løbe mange, lange ture i alle de vejrtyper, Danmark byder på. Men det behøver ikke at være sådan.

Du kan nemlig sagtens komme i rigtig god form hjemmefra, og det kan du gøre på forskellige måder. I denne artikel kan du blive klog på, hvordan du kan opnå de bedste resultater ved hjemmetræning.

Armhævninger

Lav øvelser derhjemme

Der findes et væld af hjemmetræningsøvelser, du kan give dig i kast med hjemme i stuen, på arbejdsværelset eller i det rum, hvor du har mest plads til rådighed. Disse øvelser kan både være udfordrende og sjove at udføre, og så giver de fantastiske resultater, som kan ses, hvis man er vedholdende — og det kan være en stor motivation.

I et fitnesscenter findes der mange vægte og vægtløftsmaskiner, men hjemme i stuen kan man faktisk godt træne sin muskulatur uden brug af hverken maskiner eller tunge vægte. Her er tyngekræften og din egen kropsvægt dine to bedste venner, og du kan udnytte dem på kryds og tværs for at finde nye muskelgrupper, som du kan styrke. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne.

Det vigtigste er, at du husker at komme omkring hele kroppen. Både ved hjælp af cardio øvelser, hvor du får pulsen op — som eksempelvis englehop eller sprællemænd — og styrketræningsøvelser. I kombination giver disse det allerbedste resultat, hvis du gerne vil opnå en slank krop med en imponerende muskulatur. 

Husk desuden altid at varme muskler og led op, inden du går i gang med hjemmetræningen, så du ikke overbelaster eller skader dem under selve træningen. Har du allerede skader fra tidligere hændelser, så vær gerne ekstra opmærksom på disse, mens du træner. Du kan med fordel varme ekstra op omkring de steder, hvor du har skader — især hvis der er tale om gentagne skader.

Muskuløs ryg

Invester i en crosstrainer

Hjemmetræning sparer dig ikke blot for at skulle pakke sportstasken og blende ind med myldretiden i fitnesscentret — det sparer dig også for at skulle betale for et fitnessabonnement, hvilket er oplagt, hvis man gerne vil spare op og komme i god form samtidigt. 

Har du alligevel mod på at investere i din gode form, så kan du med fordel investere i en crosstrainer. Crosstrainers fås i forskellige prisklasser, men fælles for alle prisklasser er, at det er et engangsbeløb du lægger ud. Til gengæld får du glæde af din maskine langt ind i fremtiden.

De forskellige typer af crosstrainers egner sig til forskellige mennesker og forskellige ønsker. Dermed kan du både få gode, solide crosstrainers af højeste kvalitet, crosstrainers med et væld af funktioner eller crosstrainers, der nemt kan pakkes væk, hvis du ikke har plads eller lyst til altid at have maskinen stående fremme i hjemmet.

En crosstrainer er utrolig effektiv, da den både hjælper dig med at træne muskulaturen i overkroppen og underkroppen på en skånsom måde. Samtidigt holder den dig i topform, og du vil derfor kunne se resultater relativt hurtigt, hvis du arbejder på at øge din fedtforbrænding samtidigt med at du gerne vil styrke dine muskler og komme i bedre form.

En crosstrainer er et kryds mellem en stepmaskine, en motionscykel og et løbebånd. Derfor er det oplagt at vælge sådan en maskine fremfor en af de tre førnævnte maskiner, hvis du gerne vil samle fordelene fra alle tre i én maskine, som kan stå i dit hjem.

 

Previous Article

Få en hurtigere internetforbindelse og spar tid

Next Article

Lav dit eget julemirakel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *