Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Julekugler kan bringe julehygge på kontoret

Ingen kommentarer Del:
Juledekoration ved vindue
h175

Julen er noget de fleste af os går højt op i og det kan være en rigtig god ide, at man som firmaejer sørger for, at der kommer lidt julepynt op på kontoret omkring juletid. Hvorfor? Det er noget vi vil snakke mere om i denne artikel. Du kan også finde en masse andre gode råd i forbindelse med dette julepynt og hvordan du skal håndtere hele situationen.

 Juledekoration

Den gode stemning

Grunden til at man skal gøre noget ud af at sætte julepynt op på kontoret er først og fremmest fordi det kan give en rigtig god stemning, imens man arbejder. Selvom man muligvis ikke fejrer jul, så er det svært ikke at lade sig gribe af den hyggelige julestemning, som falder over en omkring denne tid. 

Julen er nemlig en tid med hygge og hvor man kommer hinanden lidt nærmere ved. Det er derfor også den oplagte måde hvormed man kan skabe et bedre sammenhold mellem arbejderne og få alle til at føle, at de er en del af et større hold.

Det er naturligvis vigtigt at respektere andre folks kulturer og trosretninger, imens man gør dette. Selvom julen er blevet til en helt særlig og nærmest moderne ting i dag, så er det i bund og grund en kristen helligdag. Og det er vigtigt at være respektfuld omkring dette og sørge for, at folk der ikke lige fejrer jule ikke bliver holdt ude.  

Lad arbejderne være med til at pynte op

Det kan være en god ide at lade arbejderne være med til at pynte op her til jul. På den måde får de en meget større følelse af sammenhold og ejerfølelse over deres arbejdsplads. Ved at de selv går og pynter op, så er de jo med til at sætte præg på deres arbejdsomgivelser. 

Det kan endda komme på tale, at man sætter sig ned og laver juledekorationerne sammen. Det behøver ikke at købes udefra alt sammen. Og det kan såmænd være meget hyggeligt at man lige tager et par timer af én af dagene til at man laver nogle juledekorationer sammen. 

Det er sjældent at man i en voksen alder får lov til at opføre sig lidt som et barn igen. Men det er netop noget man kan få lov til, imens man sidder og klippe-klistrer med kollegaerne. 

Kontor krog

Gem pynten til næste år

Det er naturligvis en smule dyrt for firmaet, hvis man skal rende ud og købe nye dekorationer hvert år – eller hvis man skal købe materialer til at man selv kan lave nye dekorationer hvert år. Det er derfor en god ide at gemme pynten til de kommende par år også. 

Nogle gange går hjemmelavet i stykker og det kan ikke gemmes. Men i så fald er det jo bare en god undskyldning for at sætte sig ned og lave nogle nye sammen næste år!

Previous Article

Ting du skal overveje når du køber hundemad

Next Article

Er dit firma lige ved at gå konkurs?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *