Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Iværksættere er vilde med automatiserede lønsystemer

Ingen kommentarer Del:
selvstændig
h175

Derfor bør du som iværksætter anvende automatiseret lønsystem i din virksomhed

 

Hvis du tror, at online automatiserede lønsystemer kun er for store virksomheder med mange ansatte, tager du fejl. Hvis du tror, det kræver erfaring med bogholderi og økonomi at anvende et digitalt lønsystem, tager du fejl. Lønsystemer er for alle: Både den nye iværksætter og de store virksomhedsejere. Til fælles for alle typer af virksomheder er nemlig, at alle skal foretage lønudbetalinger og alle har brug for at automatisere processerne, hvis man vil undgå at lønadministration skal blive en tidsrøver hver evig eneste måned.

 

Der er mange fordele for dig som iværksætter ved at bruge et godt lønsystem

Er du iværksætter og er dit stærkeste våben et Excelark til at registrere løn i, kan du virkelig hjælpe dig selv ved at overgå til et automatiseret system i stedet for. Det sparer dig en masse værdifuld tid, som du i stedet for kan bruge på dit iværksætteri, samtidig med at du undgår at lave (begynder)fejl, der hurtigt vokser sig til store tidsrøvere at rette op på. Vidste du for eksempel, at du med god online lønadministration får adgang til en masse funktioner der letter arbejdsbyrden for dig? Et godt system kan blandt andet afregne løn for både fast- og timelønnede, hente skattekort og indberette til SKAT, indberette feriepenge, sørge for at sende lønsedler hver måned og overføre alle relevante betalinger til blandt andre pensionskasser, barselsfonde og naturligvis til medarbejdere. 

 

Hvilket lønsystem skal du vælge?

I Danmark findes en lang række digitale lønsystemer, der alle har forskellige fordele – og forskellige priser – så der er med garanti noget til ethvert behov og pengepung. Alle virksomheder og iværksættere bør sætte lidt tid af til at undersøge markedet, så man er sikker på, at man vælger et system der kan varetage alle ens behov, og hvor man eksempelvis ved, at man hurtigt og let kan få support fra eksperter, når behovet opstår. En af de mest anvendte aktører på markedet er Dataløn der med et fleksibelt og nemt lønprogram gør lønarbejdet let og sikkert og som flere end 60.000 danskere gør brug af. Noget du helt sikkert får glæde af, ved at bruge Dataløn eller andre gode lønsystemer er, at systemet taler sammen med dine andre systemer (såsom tidsregistrering og økonomistyring) og automatisk sender al relevant data mellem disse, så du slipper for at lave manuelt arbejde og således sparer dig selv for en masse tid på tastearbejde fordi det hele kører automatisk – hver måned.

 

 

Dérfor får flere og flere iværksættere øjnene op for automatiserede lønsystemer og ser fordelene ved at bruge dem. Måske det også er noget for dig?

Previous Article

Indret hjemmet til hvalpe

Next Article

Beskyt din computer med antivirusprogram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *