Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Indret hjemmet til hvalpe

Ingen kommentarer Del:
snude
h175

For nogle er det mere end nok at have en enkelt hund. Andre vælger omvendt at få hvalpe. Det kan der være mange grunde til. I mange tilfælde er det et uheld, men de kan såmænd også være så søde, at nogle lige frem forsøger at få det til at ske. Sidst men ikke mindst kan det faktisk også gå hen at blive en forholdsvist velindbringende forretning, hvis det bliver grebet rigtigt an. Hvad end motiverne for at få hvalpe er, kræver det dog en smule logistik at stå med mange flere hunde, end man gjorde bare en dag forinden.

Tryghed og afgrænsning

Først og fremmest kan det være ganske smart at erhverve sig en såkaldt hvalpegård. En hvalpegår er mere eller mindre præcis, hvad det lyder som. Det er et lille afgrænset område, der er specialdesignet til at holde på en lille hvalp, og som derfor kan være enormt bevendt i de ellers lidt upraktiske og uoverskuelige situationer, der ofte opstår, når man har at gøre med at væsen så uforudsigeligt som en ung hundehvalp. Vigtigst af alt er det nok, at en hvalpegård sikrer, at hvalpene ikke løber væk. Det kræver nemlig tid og tilvænning af overbevise dem om at dette er deres hjem. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis moderen ikke er til stede ved enhver lejlighed.

 

Netop tryghed og hjemlighed hjælper en lille hvalpegård også med. Det kan nemlig være rigtig smart at have et lille afgrænset område, som hvalpene kan starte med at gøre sig bekendte med, og som de altid kan bruge som en slags tryg base. Noget nær det samme foreslås af hensyn til hvalpens psykologi, hvis mn køber en hvalp fra en kennel. Slutteligt kan en hvalpegård også bruges til at sætte hvalpene i, når moderen gerne skal have lidt fred. Det kan nemlig til tider være nødvendigt. Ikke mindst hvis moderen stadig skal gå ture, trænes eller lignende.

hvalp

Mange hensyn

Alt efter om gården skal stå inde eller ude samt hvor mange hvalpe, I er kommet i besiddelse af, kan der findes hvalpegårde i mange forskellige størrelser og udformninger. Nogle er bare små skrøbelige net, mens andre nærmest ser futuristiske ud. Her handler det igen om smag og behag, men hvis avl er noget, I regner med at fortsætte med, kan det være smart at investere i en langtidsholdbar løsning.

 

Indretning at hjemmet til hvalpe handler dog om mere end bare en hvalpegård. I hvert fald hvis i ikke får afsat dem alle. Så er det nemlig bare med at få skoene op fra gulvet og rulle tæpperne sammen. Hvalpe er søde, men de kan også være helt uroligt effektive ødelæggelsesmaskiner.

Previous Article

Dyrk hobbyer og aktiviteter med familien

Next Article

Iværksættere er vilde med automatiserede lønsystemer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *