Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

iOS eller Android?

Ingen kommentarer Del:
app
h175

For mange er det næsten en religion, om de skal købe en ny smartphone eller tablet med styresystemet iOS eller Android. Det er noget, som langt de fleste mennesker har en holdning til, og det er der god grund til. Først og fremmest handler det nemlig om, hvor nemt det er at bruge sin smartphone eller sin tablet. Det skal være logisk, nemt, og det skal gå hurtigt.

Fordi det netop for mange er en religion, så er der heller ikke et af styresystemerne, der er det rigtige, og et der er det forkerte.

Hvilket styresystem skal jeg vælge?

Hvilket styresystem du skal vælge afhænger af, hvad du selv finder mest logisk, og hvad du er vant til. Er du vant til at bruge styresystemet iOS, som er styresystemet til iPhones, så er det formentlig det, du finder mest logisk. Er du omvendt vant til at bruge styresystemet Android, så er det formentlig det, der er mest logisk for dig.

iOS

Hvis alle dine forskellige enheder kommer fra Apple, som står bag iPhones, så kan det være en god ide at holde dig til styresystemet iOS. Alle produkter fra Apple er nemlig lavet sådan, at de kan tale sammen på tværs af de forskellige enheder. Det er et forholdsvist lukket system i den forstand, at det ikke er helt ligetil at ”blande” andre styresystemer ind i sine iOS-produkter. Dette er dog i langt de fleste tilfælde heller ikke noget, som iOS-brugere ønsker at gøre.

ios

Android

Android er styresystemet til stort set alle andre smartphones og tablets, som ikke er fremstillet af Apple. For nogle er dette styresystem mest logisk, og det er det som regel blandt dem, som ikke er vant til at bruge Apples produkter. Dette system er til gengæld mere åbent i forhold til, at der er en større valgfrihed omkring, hvilke forskellige enheder man kan kombinere på tværs af producenterne. Man kan for eksempel sagtens få en Samsung smartphone til at tale sammen med en Huawei tablet. Det skyldes, at de to forskellige mærker bruger samme styresystem.

Hvilket styresystem er billigst?

Styresystemerne koster i sig selv ikke ret meget, men prisen afhænger af de produkter, styresystemerne bliver langt ind i. Her kan man overordnet sige, at det er meget dyrere at vælge Apples produkter, som er de produkter, der har styresystemet iOS. Hvis du ønsker at spare penge, bør du derfor vælge produkter med Android styresystemet, da de dermed er langt billigere end produkterne med iOS.

Som nævnt handler det dog for langt de fleste mennesker ikke så meget om prisen, men mere om hvad man får for sine penge. Mange føler, at de får mere for pengene ved at købe et Apple produkt, mens mange andre ikke ønsker at betale op til det dobbelte for produktet for at få et andet styresystem. Hvis du ikke allerede har prøvet begge de forskellige styresystemer, kan du jo prøve det. Kun på den måde kan du finde ud af, hvilket der giver mest mening for dig, og hvilket du ønsker at bruge pengene på.

telefon

Previous Article

Sådan får I gnisten tilbage i jeres parforhold

Next Article

Gør som det offentlige – fjern alger på dine fliser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *