Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan får I gnisten tilbage i jeres parforhold

Ingen kommentarer Del:
forholdet
h175

Det er umuligt at være lykkelig 24 timer i døgnet, og det er også umuligt at gå igennem livet uden nogen form for kriser eller udfordringer. De kan være store eller små, og det vigtigste er, at de bliver tacklet, før de får lov til at ødelægge for meget. Det gælder særligt i et parforhold. Med årene vil hverdagen snige sig ind, og I kommer ikke udenom, at nogle tider er bedre end andre. Når både arbejde, venner, børn, madpakkesmøring, vasketøj og rengøring skal gå op i en højere enhed, kan det være svært at finde plads til romancen og samlivet. Men det er vigtigt at prioritere det højt – og I kan sagtens finde tilbage på sporet igen.

Hænder

Flirt i forholdet

Der skal flirt tilbage i jeres forhold. Tænk over, hvad du blev forelsket i, da du mødte din kæreste. Det var jo netop de lange samtaler, de flirtende sms’er, de hemmelighedsfulde blikke og de kærlige berøringer. Og alt det skal finde vej tilbage til jeres parforhold.

Flirt kræver masser af træning – særligt hvis det er længe siden, at du har praktiseret det. Og det er også vigtigt, at det kommer fra begge parter. Hvis det kun er dig eller din partner, der flirter, vil flirten falde fuldstændigt til jorden. 

Kvinder har som udgangspunkt brug for at blive forført af deres mænd, og der skal gerne noget romantik på banen. Her skal manden stramme sig an og gøre sig umage, så kvinden føler sig set, hørt og mærket. Det behøver ingenlunde være store sager, der skal ske. Det kan være tilstrækkeligt at tage en dag fri fra overarbejde og invitere hende på en date.

Men mænd skal også forføres – her vil det typisk være på en mere fysisk måde, hvor du forfører og overrasker ham.

Gør jer umage

Det bliver næsten ikke mere banalt, men gode parforhold handler om, at parterne gør sig umage. Du må aldrig tage din partner for givet. Det er et fælles projekt at holde liv i parforholdet, og bliver kærligheden en selvfølge, bliver det op af bakke at få sparket liv i alt det dejlige. Hold fast i flirten i jeres parforhold og husk at overraske hinanden ind imellem. Lad være med at hoppe i joggingtøjet hver eneste aften, men stads jer lidt ud for hinanden i ny og næ. 

Få venner eller familie til at passe ungerne engang imellem, hvor I enten tager på weekendophold eller blot napper en enkelt aften ude i jeres eget selskab. Basalt set handler det om at prioritere hinanden i en travl hverdag, så de praktiske gøremål ikke overtager essensen af jeres kærlighed.

Hjerte

De allerbedste råd 

  • Gør det klart, hvad I tænder på
  • Spørg hvad den anden tænder på
  • Show, don’t tell
  • Lad dig forføre og slip kontrollen
  • Vær tilstede og pak telefonen væk
  • Tag initiativ
  • Gør jer umage
  • Hav regelmæssig sex
  • Vær åben og positiv
  • Vær nådesløs ærlig
Previous Article

Alt det du skal vide som nybagt forældre

Next Article

iOS eller Android?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *