Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Få en hurtigere internetforbindelse og spar tid

Ingen kommentarer Del:
Stresset kvinde
h175

I dag bruger vi internet mere end nogensinde før. Det fylder en så stor del af vores hverdag, at det er nærmest er umuligt at forestille sig, hvordan vi skulle klare os uden. 

Mens papiravisen langsomt er ved at uddø, er internettet nu det sted, hvor vi modtager de fleste nyheder. Vi henter information og viden på nettet. Er der noget, vi er i tvivl om, så går vi ikke længere på biblioteket og slår op i en bog, men søger i stedet på Google. 

Internettet er med os, hvor end vi går. Hele vores netværk er vi i kontakt med gennem internettet. Tænk bare på, hvor stor en indflydelse de sociale medier har fået på vores liv. Med det sagt, er det derfor utroligt vigtigt, at vi har adgang til en hurtig internetforbindelse. Hvis du vil vide mere om hvorfor, så læs videre herunder.

internet

Hvorfor er hurtigt internet så vigtigt i dag?

I Danmark kan vi være stolte af, at vi i øjeblikket har verdens 2. hurtigste internet. Vi er kun overgået af Kuwait. Dette er blandt andet, fordi vi i Danmark er meget venligt stillede over for ny teknologi i modsætning til andre lande som Tyskland, hvor man de fleste steder fx stadig kun kan betale med kontanter. 

Tingene skal gå hurtigt i dag. Vi prøver hele tiden at effektivisere, for vi får mere og mere travlt, og tid er penge. Derfor stiller vi også højere og højere krav til vores internethastighed. 

Se film på Netflix uden at blive afbrudt

Det er slut med at leje DVD’er, og flow-TV bliver får færre og færre seere. Folk har i dag fundet nye måder at få underholdning på. Nu er det primært streaming, der benyttes fredag aften, når man skal se en god film. På diverse streaming-tjenester som fx Netflix eller Viaplay, kan man vælge mellem hundredevis af forskellige film, serier og underholdningsprogrammer. Så længe man har en internetforbindelse, kan man altså gå amok i et hav fjernsynsunderholdning. Antennen fra flow-TV er dermed blevet udskiftet af internetrouteren. 

Men de tunge film kan også være meget krævende, da det er store mængder data, der skal flyttes. Mange kan opleve afbrydelser under afspilningen, hvis forbindelsen er dårlig, eller internettet simpelthen ikke er stærkt nok. Det er derfor vigtigt, at man sikrer sig pålideligt og hurtigt internet, så man ikke får ødelagt sin fredag aften.

computerspil

Gaming er vor tids største hit

Danmark har som sagt noget af det hurtigste internet i verden, og dette er måske også én af grundene til, at vi er så gode til at spille computerspil. I mange af de allermest populære computerspil som fx Counter Strike ligger Danmark nummer et i verden. 

Og e-sport er ikke, hvad det har været. Verden over har den stigende interesse for spillene betydet, at der er i dag afholdes gigantiske mesterskaber på propfyldte arenaer. Præmierne løber op i tocifrede millionbeløb. Det er en sand pengemaskine, og du kan hoppe med på bølgen. 

E-sport kræver dog, at man har hurtige reflekser og ikke mindst en hurtig internetforbindelse. Hvis du vil læse mere om, hvor du kan finde billig internet, så følg linket.

Previous Article

Plastikposer er yt, muleposer er in

Next Article

Kom i topform hjemmefra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *