Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Plastikposer er yt, muleposer er in

Ingen kommentarer Del:
kvinde med muleposer
h175

Plastikposer er helt klart på vej ud. Mange butikker har allerede bandlyst dem, og resten vil snart følge trop. Hvis ikke, så vil der helt sikkert komme nogle skrappe EU regler der gør det af med de sidste (plastik) lommer af modstand. Og med god grund. Vores forbrug af envejs plastik er eksploderet igennem de seneste årtier. Hvert år bliver der produceret millioner at tons af engangs plastikposer verden over. Og en stor del af dem ender i naturen, og i sidste ende i havene.

Men vi skal jo have noget at putte vores varer i, når vi shopper. Så muleposen har fået nyt liv. Muleposer har haft et opgør med deres støvede, gammeldags image. Nye materialer, farver og design har gjort muleposer populære igen. 

kvinde shopper amok med muleposer

Flotte farver og motiver gør muleposer attraktive

Med digital printteknologi kan vi i dag printe alt hvad vi kan designe på en computer. Og på stort set alle materialer. På den måde har muleposen fået et kreativ og æstetisk løft. Du kan i dag rage mellem hundredvis af forskellige muleposer design. Fra den gammelkendte simple brune papirpose til unikke værker af kendte kunstnere. Muleposen er ikke kun genfødt, den har ligefrem overgået sig selv. 

Hvis du vil være moderne og samtidigt gøre natur og klima en tjeneste, brug en mulepose.

Der er god økonomisk fornuft i at bruge muleposer

Prøv at lave et overslag: en – nu kan man næsten sige – gammeldags plastik indkøbspose koster 2½ til 5 kroner. Selv om den kan holde til at bliver brugt 2-3 gange, så er det de færreste der gør. 

Når du bruger 2 plastikposer hver gang du køber ind, kommer du nemt på op til 10 poser om ugen. Det er mellem 25 – 50 kroner du smider ud på en uge. For de penge kan du købe en, to, tre muleposer, der kan holde i op til flere år. Muleposer af lærred er meget robuste og kan også bære meget mere vægt end en plastik indkøbspose. Var der nogen der sagde mini-investeringer?

loebebaand

Et løbebånd er også en god investering

Med et løbebånd investerer du direkte i dit helbred. Det giver dig mulighed for at motionere i dit hjems trygge rammer. Du kan træne i dit eget tempo og i din egen tid. Det kan du også med andre træningsmaskiner. Men med et løbebånd står du oprejst og hvis du vil kan du endda holde hænderne frie. 

Mens du løber, kan du gøre andre ting, fx binge dine yndlingsserier på Netflix, eller strikke en hue til ungerne. På den måde er et løbebånd det mest alsidige træningsredskab. 

Previous Article

3 ting man skal huske, når man tager kørekort

Next Article

Få en hurtigere internetforbindelse og spar tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *