Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Har du husket at bestille visum, inden du rejser til Sri Lanka?

Ingen kommentarer Del:
sri_lanka_visum
h175

Når man rejser til udlandet, er det vigtigt at have sine papirer i orden. Man skal naturligvis sørge for at have vekslet sine lommepenge inden afrejse, have styr på sit pas og sin rejseforsikring. Som mange andre lande, kræver det også et visum for at kunne rejse til Sri Lanka.

Man kan søge rejsevisum til Sri Lanka på flere måder, man kan enten søge via landets eget ministeriums hjemmeside, eller gennem en lang række af danske firmaer og virksomheder, der tilbyder sin hjælp. Det kan være smart at undersøge end forskellige muligheder, da priserne på et visum kan variere – dog har de fleste steder dog samme leveringstid.

For at kunne bestille et rejsevisum, skal man først have sit pas i orden. Dette skal være gyldigt i minimum 6 måneder fra ens hjemrejsedato. Dette skyldes, at man skal kunne fremvise en hjemrejsebilet samt et gyldigt pas for at myndighederne på Sri Lanka kan se, at du ikke planlægger at fuske din vej ind i landet, eller at blive længere end planlagt.

sri_lanka_visum

Sådan bestiller du et rejsevisum til Sri Lanka

I starten af denne artikel blev du introduceret til flere muligheder for at søge visum til indrejse i Sri Lanka. Dog vælger de fleste at bruge den officielle, og ofte lidt dyrere, hjemmeside eta.gov.lk. Denne hjemmeside er utrolig nem at finde rundt på, da man bliver guidet igennem de forskellige trin på et sprog man selv vælger.

Det handler om at udfylde formularen korrekt for at kunne bestille sit visum, derfor skal man have oplysninger til ens hotel klar, da man skal bruge adressen til at udfylde punktet ’adress in Sri Lanka’. Man skal ligeledes bruge sine oplysninger om selve rejsen, da man skal skrive indrejsedatoen på sin ansøgningsformular samt både flyselskabets navn, flynummeret og ankomstlufthavnen. Se mere om, hvordan du booker dit visum samt en mere udførlig ’how-to’ guide her.

Gode tips inden du bestiller dit rejsevisum til Sri Lanka

Som tidligere nævnt, skal man have styr på sit pas og sine billetter før man begynder at søge rejsevisum. Der findes forskellige slags visum til indrejse i Sri Lanka, dog er det oftest turistvisummet, der bliver ansøgt om fra de danske forbrugere.

sri_lanka_visum

Et turistvisum til Sri Lanka giver dig mulighed for 30 dages ophold med to muligheder for at rejse ind i landet. Dette skyldes, at de fleste vælger at tage et smut forbi Maldiverne, når nu man er dernede – også skal man have ekstra tilladelse inklusivt i turistvisummet for at komme tilbage til Sri Lanka efter sin smuttur.

Et rejsevisum til Sri Lanka er ofte gyldigt i 6 måneder, hvilket giver muligheder for at kunne ændre i sin ferie indtil sidste øjeblik. Det kan tage alt fra 10 minutter til et par dage at modtage sit visum på e-mail. Dog kan man sagtens bestille det i god tid, hvis man ved, hvornår man skal afsted. Der vil altid være en udløbsdato på et visum, som tydeligt vil fremgå af ens kvittering.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Opbevar dine dæk korrekt, og spar penge

Next Article

Hvad er mulighederne for at låne penge, hvis du er i RKI?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *