Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Få den krop du drømmer om

Ingen kommentarer Del:
Frugt_sundhed
h175

Mange af os går med ønsket om at komme i bedre form. At bliver slankere. At få pænere og renere hud. Men desværre er det ikke bare et slag med en tryllestav, der skal til for at give os den krop, vi går og drømmer om. Det handler derimod om hårdt arbejde og ændringer i livsstil.

Men det ER muligt at komme derhen, hvor man gerne vil med sin krop. Med de rette redskaber, et realistisk og konkret mål, samt en god portion motivation, så kan man være godt på vej til at ændre ens krop til det bedre.

Find frem til din motivation

For at nå sit mål om en slankere og pænere krop er det nødvendigt at have motivationen for det. Inden du går i gang med et vægttab eller en livsstilsændring så spørg dig selv, hvorfor du gør det. Og for hvem du gør det.

Hvis du ikke har en dyb og oprigtig motivation for at nå det mål, så vil du heller ikke nå det. Gør op med dig selv, om du er klar til og villig til at kvitte hverdagens søde fristelser til fordel for en pænere krop. Spørg også dig selv hvor langt du vil gå for at opnå dine resultater.

Vil man gerne have en tydelig sixpack og kæmpe biceps kræver det flere ugentlige besøg i fitnesscenteret og avanceret koststyring, hvorimod et simpelt vægttab kan klares med lettere justeringer i kost og motion.

sundhed_motion

Sæt dig et konkret og tydeligt mål

Med et tydeligt mål i sigte er det nemmere at holde den linje, man har lagt. Har man blot sat sig det mål at man vil tabe sig, men ikke defineret hvor mange kilo det drejer sig om, så er det pludselig nemt at stoppe, før man egentlig har opnået det, man håbede på. Et vægttab er en proces, hvor det både går op og ned. Man vil have dage, hvor man er top motiveret og har energi og overskud til både at lave sund mad og træne.

Men man vil også have dage, hvor overskuddet er lig nul og hvor man mest af alt bare har lyst til at gå ned og bestille take away hos den lokale pizza mand. Med et konkret mål har man også et bedre overblik over, hvor langt man er i sin proces og om det går den rigtige eller forkerte vej i forhold til tallene på badevægten.

Få hjælp til at komme i mål

Det kan være svært at begive sig ud i et vægttab alene. Allier dig derfor med professionel hjælp. En diætist kan hjælpe dig med at sammensætte en realistisk og mættende kostplan, som gør det lettere for dig at holde kalorierne nede. En personlig træner kan hjælpe dig med at træne korrekt og få bugt med dine problemområder.

Samtidig kan en personlig træner også give dig det nødvendige skub, når motivationen er på lavt blus. Det kan godt koste lidt at gøre brug af professionel hjælp, men på den lange bane kan det være hele investeringen værd. Er det småt med mønterne på kistebunden, så tag et kviklån på Broges.dk og vær sikker på at have råd til den nødvendige hjælp, der i sidste ende får dig i mål.

Vær forberedt på en livsstilsændring

Vil man gerne ændre udseendet på sin krop og vil man gerne opretholde sit mål, når man først har nået det, så skal man være forberedt på en livsstilsændring. Det kan godt koste lidt at spise og træne sundt, men det er pengene værd.

Der er en grund til, at man har haft for mange kilo på sidebenene. Det er alle de usunde vaner, man har fået opbygget gennem årene. Fortsætter man derfor hvor man slap, så kan man være sikker på, at det begynder at gå den forkerte vej igen. Hold derfor fast i de gode kost- og motionsvaner for at sikre dig et varigt vægttab og flot udseende.

Frugt_sundhed

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Køb et luftvåben til eksempelvis jagt eller konkurrenceskydning

Next Article

Flere og flere anvender online dating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *