Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Flere og flere anvender online dating

Ingen kommentarer Del:
Online_dating
h175

I takt med at digitaliseringen er vundet frem, er det i dag mere og mere almindeligt at folk anvender internettet, når de skal finde kærligheden. Ligesom internettet bruges til stort set alt andet i folks liv, bliver det nu også anvendt flittigt til dating. Der er mange årsager til at online dating er blevet så populært og det kan du læse mere om nedenfor.

Øget konkurrence gør det nemmere at finde kærligheden

I en travl hverdag med fx uddannelse, jobs, karriere, børn, fritidsaktiviteter og hvad man ellers har der skal passes, kan det ofte være meget svært at finde tid til at fokusere direkte på kærligheden. Der er et ordsprog der siger at man ikke skal lede efter kærligheden, men mange kan nikke genkendende til at dette ikke passer.

Man må aktivt gøre noget, for kærligheden opstår ikke altid af sig selv. Dette er der flere og flere danskere der har fundet ud af og benytter i dag flittigt online dating.

Denne øgede efterspørgsel har fået udbuddet af datingsider til at stige tilsvarende. Den stigende konkurrence kommer dig som bruger til gode. Det betyder nemlig at udbyderne af datingsiderne vil gøre meget for at tiltrække nye medlemmer. Dette betyder typisk konkurrence på pris og vilkår. Ligeledes vil mange online datingtjenester gerne skille sig ud fra hinanden ved at tilbyde noget forskelligt.

Online_dating

Dette er typisk med fokus på en bestemt målgruppe. Der findes i dag fx dating specifikt for homoseksuelle, seniorer, landmænd, højtuddannede m.m. Ligeledes findes der datingsider der henvender sig til dem der vil finde en kæreste, dem der leder efter et one night stand, dem der vil have en affære og meget mere.

Dette gør det nemmere for brugeren at finde den tjeneste der bedst imødekommer ens eget behov for på den måde lettere og hurtigere at komme i mål, med det man gerne vil opnå.

Online dating er i dag socialt accepteret

Før i tiden blev der set skævt til dating på internettet og mange fandt det flovt og socialt uaccepteret, at sige at man havde fundet sin kæreste på internettet. Sådan er det slet ikke mere. I dag er det næsten mere reglen end undtagelsen at have benyttet sig af nogle af de online løsninger der eksisterer for dating.

dating

Online dating er både nemt og fleksibelt i en travl hverdag

Mange af dem der i dag benytter sig af online dating, gør det især fordi det er meget fleksibelt i en travl hverdag. Det er fleksibelt fordi man ikke er afhængig af tid og sted for at indlede en dialog med en anden. Man kan sidde der hjemme på et vilkårligt tidspunkt og starte op. Dertil kommer at man kun har behov for sin computer, telefon eller tablet for at starte.

Ligeledes kan man bruge den tid på det man syntes man har til rådighed. Det er på denne måde nemt at starte en dialog og det er stort set lige så let at slutte en igen. Hvis man starter en samtale og det ikke lader til at være noget, kan man lettere trække sig online, end man kan hvis man fx har indledt en samtale med en anden i en bar eller lignende.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Få den krop du drømmer om

Next Article

Sådan sparer du penge på en effektiv barbering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *