Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Cykelferie er ikke kun for de trænede

Ingen kommentarer Del:
cykeleventyr
h175

Hvis du står over for at planlægge din næste ferie, så er en cykelferie værd at overveje. Selvom det måske er fristende at snuppe en uge ved poolen et eksotisk sted, er det ikke den slags rejse som vil give dig de uforglemmelige minder. Her kan du få lidt inspiration til hvorfor du skal tage på cykelferie.

Noget for alle

For dig som allerede elsker at cykle, er det ingen sag at gøre det på en ferie. Du er vant til at være aktiv, så hvorfor holde en pause fra det? Hvis du derimod ikke er den mest erfarne cyklist, eller ikke føler dig i god nok form til at gennemføre sådan et projekt, så fortvivl ej. Cykelferien kan stadig være noget for dig! Der er nemlig mange måder at tage på cykelferie, og det kan sagtens kombineres med afslapning. Måske bliver du endda så vild med at cykle at du fortsætter derhjemme, og så er der gode tips at finde på motionscykling.dk.

cykel

Den hårde slags

Hvis du ved at dine ben kan holde til mange kilometer op og ned ad bakker, er det bare at gå all in. Du har nemlig muligheden for at få de mest fantastiske naturoplevelser når du ser alting på tæt hold, frem for blot at se det gennem en bilrude der suser forbi, eller sammen med en flok larmende turister.

Planlæg for eksempel en tur rundt i Danmark på de mange cykelruter vi er så heldige at have. Tag færgen til Bornholm og nyd solskin og klipper, med telt og oppakning på cyklen. Eller tag en bilferie til Sydfrankrig med cyklerne bagpå, og beundr de betagende bjergsider beklædt med vinmarker.

Den nemme slags

Er du ikke helt så tryg ved tanken om mange kilometer på en cykel, stejle bakker og tung opbakning, så er der andre måder at gøre det på. Tag til en destination som du længe gerne har villet besøge. Find et sted at bo som oser af ferie og afslapning. Og så kommer det: lej en cykel. Du behøver ikke pakke andet end dit sædvanlige ferieudstyr, et enkelt sæt sportstøj og en cykelhjelm.

Afsæt en dag eller to i løbet af ugen hvor I tager på en udflugt. Søg på nettet eller spørg de lokale for at finde nogle ruter som er overkommelige for jer. I kan bruge cyklen som transportmiddel når I vil ud og spise en is eller se en seværdighed i nærheden. Lad bilen stå så vidt muligt på ferien, så vil hele familien føle sig mere afslappede når turen går hjem igen.

Previous Article

Er du gammel, når…?

Next Article

Få det bedste ud af din have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *