Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Er du gammel, når…?

Ingen kommentarer Del:
fortvivlet LEGOmand
h175

Det er ikke altid surt at blive gammel, livet byder nemlig på rigtig mange glæder, når du træder ind i den tredje alder, men, hvornår er det egentlig vi er gamle? Man vågner ikke op en morgen og tænker: ’Nu er jeg gammel’ og det sker heller ikke, når vi fylder et bestemt antal år. Alder og især spørgsmålet om, hvornår vi er gamle har ikke en fast definition, for det er en af de ting, der er individuel og ofte mere baseres på en følelse end en egentlig fysisk omstændighed. 

Der er dog visse ting, der kan få os til at føle os gamle. Især, når der er ting vi ikke kan forstå eller har hørt om, fordi vi har blinket med øjnene og den teknologiske udvikling har taget et kvantespring imens. Eller, når vi opdager, at bilen ikke nødvendigvis er det mest praktiske transportmiddel i byen. Her kigger vi nærmere på to ting, der i hvert fald har fået os til at føle os gamle – på den gode måde.

frustreret mand med elektronik

Seo og markedsføring på nettet

Der er sket rigtig meget indenfor teknologien og det er ikke altid let at følge med. Heldigvis er det ikke smartphones og tablets, der sætte den ældre generation ud af spillet, men i stedet er det alle de nye algoritmer og strategier indenfor online markedsføring, der kan få os til at føle os helt utroligt gamle.

Der er selvfølgelig dem, der har arbejdet i branchen selv eller i jobs, hvor der er kontakt med emnet, men for langt de fleste virker det som en videnskab på højde med fusion og det er ikke meget galt. De helt gængse ideer om, hvad SEO indebærer har en del af os styr på, men hvordan det realiseres og, hvorfor det er så vigtigt, det er lidt et mysterie. 

Så, er du gammel, når SEO får dig til at rynke på panden og ryste på hovedet? Nej, det er det ikke. Det er ikke kun folk over 40 eller 50, det synes det er en gåde og der er en grund til at der er både uddannelser og lange kurser helliget til emnet. Så træk bare vejret dybt ind, du er ikke gammel, fordi du ikke kan tale SEO.

Glad senior med hat

Tohjulet, elektrisk transport

Det er ikke mærkeligt, hvis du med det samme kommer til at tænke på gråt hår og praktiske sko, når du hører ordet el-scooter, men der er faktisk rigtig mange fordele ved netop denne form for transport – især, hvis du bor i byen. 

For det første er det let at finde en parkeringsplads, det er let at komme rundt og du skal ikke bekymre dig om benzin. Der er rig mulighed for at undersøge, om en elektrisk scooter kunne være noget for dig, for mange af forhandlerne tilbyder både aftaler om at sælge eller leje alt efter, hvad du er mest til.  Og med en lejeaftale kan du virkelig finde ud af, om det er noget for dig eller, om du skal ud og kigge efter alternative transportmidler. 

Så, skal du føle dig gammel, hvis du overvejer om en el-scooter kunne være noget for dig? Nej, det er du ikke. Der er stor interesse i at leve mere bæredygtigt og det kan en el scooter virkelig hjælpe dig med. Desuden er det et praktisk køretøj i både byen og på landet, hvor en bil måske kommer lidt i vejen.

Previous Article

Sådan undgår du at misligholde dit lån

Next Article

Cykelferie er ikke kun for de trænede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *