Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

18 år og brug for penge i en fart

Ingen kommentarer Del:
18 år og brug for penge i en fart
h175

Du er lige fyldt 18 år og tømmermændene fra fødselsdagsfesten arbejder stadig et eller andet sted inde i hovedet på dig. Det var en god fest med familie og venner. Det var sjovt og du fik nogle rigtig gode gaver, som du kan bruge til noget. Vennerne havde slået sig sammen og givet dig en rejse. Sammen med dem selvfølgelig.

Ned til sydens sol med musik, fest og strand i 2 uger, og afrejse om små 14 dage. Som de sagde: Det eneste du skal have med er din kuffert, festhumøret, solcreme og masser af lommepenge!

På gavebordet ligger alle de praktiske ting, som du fik til fødselsdagen. For en gang skyld var der ikke kuverter med penge i, som der ellers plejer at være. Og hvor der i det medfølgende kort står: ”Så kan du selv købe lige det du gerne vil”. Næ, denne gang havde de lyttet til dine ønsker.

Masser af lommepenge! Hvor skulle du skaffe dem fra på under 14 dage? Vennerne kan ikke låne dig dem, og mor og far har lige brugt penge på din fødselsdagsfest – man bliver jo kun 18 år én gang, så den skulle være flot. Og du har selv brugt næsten alt på nyt tøj og drikkevarer til festen. Banken sagde i øvrigt nej til et lån for et par måneder siden, selvom du har en fornuftig indtægt ved siden af studiet.

Lån penge som 18-årig

Som 18-årig ved du godt, at det med at låne penge ikke er det nemmeste i verden, så du havde egentlig opgivet håbet om at skaffe lommepengene til rejsen. Der er en uge til afrejse, så tiden er efterhånden knap.

Du søger på internettet, og i søgefeltet indtaster du: lån penge hurtigt og nemt 18 år

Du er 18 år og har brug for at låne penge hurtigt og det skal være nemt, da der er kort tid til, I sætter jer i flyet med kurs mod de sydlige himmelstrøg. Du havde egentlig mistet håbet, men din søgning giver resultat. Du finder hjemmesider, hvor du kan sammenligne lån og lånetyper, og du finder låneudbydere, hvor du kan søge om lån både hurtigt og nemt, og også selvom du kun lige er blevet 18 år.

Efter et par timers læsning og sammenligning af lånetyper og låneudbydere, samt renter og gebyrer, er du klar til at ansøge om et hurtigt lån. Og efter yderligere en times tid, har du fået et tilbud om at låne de 10.000 kroner, som du havde søgt om. Du har faktisk fået to lånetilbud, da du var klog nok til at søge hos flere udbydere på samme tid. Men du er også klog nok til, at du kun tager imod det ene tilbud – det der er billigst.

I morgen står pengene på din konto og om under en uge ligger du på stranden under sydens sol, og måske en parasol, med en drink i hånden og udsigten til to sjove og indholdsrige uger. Sammen med vennerne, der gav dig ferien i fødselsdagsgave.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Derfor er det vigtigt at finde en god og billig byggesagkyndig

Next Article

Få dine penge tilbage for et forsinket fly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *