Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Få dine penge tilbage for et forsinket fly

Ingen kommentarer Del:
Få dine penge tilbage for et forsinket fly
h175

Der er nogle regler der gør, at man kan få sine penge tilbage for en rejse, hvis flyet har været forsinket. Der er ikke mange der kender til disse regler, og der er selvfølgelig ikke mange flyselskaber der reklamerer med det, men fakta er, at man kan få op til 4500 pr. Passager i kompensation for et forsinket fly.

Hvis man har oplevet at blive forsinket på grund af et fly, skal man lige undersøge mulighederne for at få  kompensation ved forsinket fly. Der er nogle firmaer der kan hjælpe en med dette, da det er et lidt stort og uoverskueligt emne. Der er mange flyselskaber der ikke vil hjælpe en med at søge kompensation for deres forsinkede fly, og derfor kan det godt blive en stor og tidskrævende sag at stå med alene.

Der er for få danskere der kender til reglerne

Der er ikke mange der rent faktisk ved at de har ret til kompensation ved forsinkelse. Der er mange danskere der har oplevet noget, som har fået dem til at sende en klage til et flyselskab, men der er ikke mange der tager den videre derfra og forlanger kompensation. Hvis man gerne vil prøve og se, om man kan få noget tilbage for sin rejse fordi den var forsinket, er det en god ide at kontakte nogle professionelle, som kan hjælpe med at bedømme sådan en sag. Hvis man gerne vil have professionel hjælp til at køre en sag mod et flyselskab, skal man selvfølgelig være opmærksom på at dette koster penge. Men hvis man nu er så heldig at man vinder sagen mod flyselskabet, vil man også få penge til at dække tabet på den professionelle hjælp.

Man kan altid ringe til en professionel, og få gode råd og vejledning til, om ens sag har mulighed for at vinde hvis man tager den i retten. Der er rigtig mange sager der har mulighed for at vinde, fordi mange flyselskaber bare afviser deres klage uden et ordentligt grundlag for dette.

Få refunderet pengene og råd til en ny ferie

En ferie kan nærmest blive helt ødelagt, hvis der er rod med flyveren på vej derned. Det er super ærgerligt, at få en ferie ødelagt fordi ens fly har været meget forsinket. Man kan faktisk få refunderet pengene fra en ferie, eller i hvert fald en stor del af dem, hvis man bare spiller kortene rigtigt. Hvis man vælger at køre en sag imod et flyselskab, kan man rent faktisk være så heldig, at man får råd til en ny ferie, eller i hvert fald får et rigtig stort tilskud til en ny og god ferie som ikke bliver ødelagt af flyveturen. Der er mange der sparer op til en ferie i mange år, og derfor skal ferien også bare være god når først man er på den. Det er vigtigt at man bliver behandlet fair, og at an bliver kompenseret, hvis man får ødelagt ferien på grund af en forsinket fly.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

18 år og brug for penge i en fart

Next Article

Mynewart gør din stue flot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *