Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Derfor er det vigtigt at finde en god og billig byggesagkyndig

Ingen kommentarer Del:
Derfor er det vigtigt at finde en god og billig byggesagkyndig
h175

En byggesagkyndig er en person, der vurderer din boligs tilstand, når du gerne vil sælge den. Det skal altså være en uvildig person, der kan gå din bolig igennem fra garage til udestue for at se, om der er noget, som det er vigtigt for køber at vide om boligen. Det er dig som sælger, der skal stå for at finde og betale for en god byggesagkyndig. Derfor kan det være en god ide for dig at finde en billig en af slagsen. Læs mere om priser på byggesagkyndige her.

Når du finder en billig byggesagkyndig, kan du spare mange tusind kroner. Det er altså et vigtigt led i din bolighandel, at du finder frem til en, der er billig. Det er bestemt ikke billigt at sælge sin bolig. Det er nemlig også dig, der skal betale for blandt andet ejendomsmægleren. Derudover kan det i mange tilfælde være en god ide at male og måske udbedre nogle af de fejl, som den byggesagkyndige finder. Det kan være med til, at du kan tjene nogle flere penge på din bolig og få solgt den hurtigere.

God ide at indhente tilbud hos flere forskellige byggesagkyndige

Når du gerne vil have den laveste pris på en byggesagkyndig, kan det være en god ide, at du indhenter tilbud hos flere forskellige byggesagkyndige i dit område.  Du kan ringe eller skrive en mail til en række firmaer og høre, hvornår de har tid, og hvad det vil koste.

Det tager dog tid selv at finde frem til alle dem i dit område, der kan hjælpe dig. Det kan derfor være en god ide, at du finder en tjeneste, der kan hjælpe dig med at få tre bud fra forskellige byggesagkyndige i dit område. Der findes nemlig flere forskellige hjemmesider, hvor du nemt og hurtigt kan indtaste de relevante oplysninger. Ud fra dem finder firmaet så frem til tre kandidater, der er relevante for dig. Det gør, at du sparer en masse tid på ikke at skulle lave alt arbejdet selv.

Bør du forbedre de fejl, som den byggesagkyndige finder

Når den byggesagkyndige går rundt i dit hus, vil han eller hun helt sikkert finde en række fejl og mangler. Nogle af dem var du sikkert opmærksom på, men har lært at leve med. Det kan være en løs flise eller lignende. Altså småting, som nu er blevet en del af charmen ved dit hus, og som du helt er holdt op med at tænke over. Det vil en potentiel køber dog ikke. Det kan derfor være en god ide, at du overvejer at lave nogle af de fejl, som der er ved huset.

Hvis der for eksempel er en løs flise eller andre mindre småting, som den byggesagkyndige påpeger, kan det være en god ide at få lavet dem. Det kan være med til at gøre, at dit hus nemmere bliver solgt. Det er irriterende, at der er en masse småting, som man skal i gang med, når man lige har købt et hus. Den forhindring kan du altså rydde af vejen.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Bliv sundere med en juicekur tilrettet dine behov

Next Article

18 år og brug for penge i en fart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *