Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Flot vægmaling kan forvandle et rum til et hjem

Ingen kommentarer Del:
Maling og farve
h175

Hvis du på nuværende tidspunkt bor i en ældre lejlighed, så er der en god chance for at du godt kunne bruge at pifte dine vægge lidt op. Der er nemlig en hel del fordele ved at bruge noget tid på at få malet ens vægge i en ny farve. 

For det første vil blot lidt ny hvid maling få dit hjem til at fremstå som et langt mere positivt rum at befinde sig i. For det andet kan du ved at male dine vægge i en bestemt farve, virkelig gøre noget for at give dit hjem et seriøst strejf af din personlighed. Men hvordan gør man så hele processen så effektiv som muligt? Læs videre her, og få et par gode tips.

farver

Kom godt i gang: farvevalg

Hvis du først har besluttet dig for at male dine vægge, så skal du først og fremmest finde noget billig vægmaling. Når dette punkt så er krydset af, så handler det nu om at finde den perfekte farve til dit hjem. Et godt tip i denne forbindelse kunne være, at tænke på et kunstværk, fotografi eller måske endda din yndlingscafes vægge, og så følge dine yndlingsfarver fra disse. 

Det absolut vigtigste er at du følger din mavefornemmelse, når det kommer til farvevalg. Hvis du gør dette, så kan det faktisk ikke gå helt galt. Hvis du føler dig modig, så kan du måske endda overveje at lege med f.eks.striber eller mønstre til din maling indendørs. Det er faktisk ikke så vanskeligt som det lyder, og der findes oven i købet en masse tutorials online der på overskuelig vis kan vejlede dig igennem hele processen

Overvej mere end én farve

Dette trick kan virkelig give dit hjem et ordentligt boost. Du skal dog blot sørge for at holde din farvepalet forholdsvis begrænset. Brug aldrig mere end maks. tre farver, idet yderligere farver kan få dit hjem til at fremstå kaotisk; og det er der vist ikke mange der er interesserede i. Det er nemlig altid mere hensigtsmæssigt at holde ens vægge forholdvis neutrale. 

En god idé vil være at udpege din yndlingsfarve, og så vælge de andre farver i overensstemmelse hermed. Hvis dette lyder som lidt af et stort spring, så bør du dog ikke fortvivle. En af de helt fantastiske ting ved maling og vægmaling er selvfølgelig, at man jo bare kan male sine vægge over, hvis det hele nu ikke skulle fungere så godt som i dit hoved.

Hus og have

Andre måder at udtrykke din personlighed på

Uanset om du vælger billig vægmaling eller blot billig maling online, så er der næppe tvivl om at dine vægge fortæller en historie om dig og din personlighed. På samme måde som vores beklædning eller vores nye elbil siger noget om vores personlighed, så siger vores hjem en masse om vores smag og hvem vi er som personer.

Eneste problem er, at det ofte er en dyr affære at udtrykke vores personlighed. Uanset om det drejer sig om billig vægmaling, lader til elbiler (se evt. the charger) eller noget helt tredje, så er det noget der koster en hel del penge. Sidste tip vil derfor være at du for så vidt muligt shopper på nettet. Det vil i ni ud af ti tilfælde nemlig virkelig kunne betale sig. 

Previous Article

Fordele og ulemper ved online lån

Next Article

Sådan undgår du at misligholde dit lån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *