Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan kan du også holde liv i det sociale under karantæne

Ingen kommentarer Del:
Computerspil
h175

Der er en ret god sandsynlighed for, at vi flere gange i fremtiden vil blive sendt i karantæne på grund af mulige epidemier. Corona-krisen viste os i 2020, at en virus kan sprede sig hurtigt fra det ene land til det andet, og derfor vil nedlukning og karantæne være et godt værktøj at tage i brug fremover.

Det betyder også, at du bør overveje, hvordan du holder det sociale i live – især når du skal spærre dig inde i dit hjem i en uges tid eller to.

En god løsning er at få et socialt liv op at køre i den digitale verden. Det kunne for eksempel være ved at finde computerspil, du og dine kammerater kan få flere timer til at gå med sammen.

 Familie

Derfor er computerspil en social aktivitet

Fordommen om at computerspil kun er noget for ”nørder” og ”teenage-drenge” holder ikke længere. Langt de fleste danskere spiller en eller anden form for spil, og mange bruger aktivt den digitale verden til at holde de sociale relationer intakte.

Når du spiller et spil online med dine kammerater, skal I ofte arbejde sammen om et bestemt mål, og jeres samarbejdsevner bliver dermed brugt flittigt. På samme tid er der også mulighed for at kommunikere via chatfunktioner eller voicechat, og dermed kan det ofte føles som om, at I sidder lige ved siden af hinanden.

Kontor

Find et spil I kan tilbringe mange timer i

Hvis du vil bygge et digitalt socialt liv op sammen med dine kammerater, bør I finde jer et spil, I kan tage hul på sammen. Inden der kommer en ny epidemi, bør I måske afsætte en aften til at prøve forskellige spil af. I kan finde mere inspiration til det perfekte LAN-party på http://conanexiles.dk/lan-party/.

I skal finde et computerspil, hvor der er mulighed for at bruge mange timer på udforskning, karakteropbygning og på at løse konflikter i samarbejde. RPG-genren, som står for ”Role Playing Game”, vil nok være det bedste valg for jer. Her findes der mange spændende titler, såsom ’World of Warcraft’ og ’Animal Crossing’, som giver jer rig mulighed for at få mange timer til at gå.

Previous Article

Derfor er parkeringskontrol en god idé

Next Article

Sådan fremhæver du din naturlige skønhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *