Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Derfor er parkeringskontrol en god idé

Ingen kommentarer Del:
Parkering-biler
h175

Det kan være frustrerende at køre rundt i adskillige minutter for at finde en parkeringsplads. Måske arbejder du et sted, hvor der rent faktisk er en parkeringsplads tilknyttet. Det kan også være, at du bor i en boligforening, hvor der er en parkeringsplads. Det kan være, at du har oplevet fremmede mennesker, som optager pladsen på jeres private parkeringsplads. Det kan derfor være værd at overveje parkeringskontrol på pladsen, så du sikrer, at I har de pladser, der retmæssigt er jeres. 

Parkeringsplads

Parkeringspladser til medarbejderne

Du arbejder måske et sted, hvor der er tilknyttet en parkeringsplads, så medarbejderne nemt kan komme på arbejde. Det kan være, at du har oplevet fremmede mennesker, som holder på jeres private parkeringsplads, fordi det er nemmere og billigere end at holde nede i byens parkeringskælder. 

Det kan dog være frustrerende for medarbejderne, når de ikke kan finde en parkeringsplads. Det kan tage adskillige minutter at gennemsøge parkeringspladsen for ledige holdepladser. Nogle medarbejdere risikerer at komme for sent på arbejde, fordi de må holde længere væk fra arbejdspladsen. Det kan derfor være værd at overveje parkeringskontrol for erhverv. Her kan I finde lige netop den løsning, som passer til jeres arbejdsplads.

Med parkeringskontrol er det nemt at få tjekket medarbejderne ind, så I holder uvedkommende gæster væk fra parkeringspladsen. Det kan være med til at sikre glade medarbejdere, som får nemmere ved at finde en parkeringsplads tæt på arbejdspladsen.     

Parkering ved boligen

Parkering ved boligforeningen

Hvis du bor i en boligforening, har du måske oplevet, at ubudne gæster til tider optager jeres parkeringspladser. Det kan være frustrerende at komme hjem fra en lang arbejdsdag og opdage, at der ikke er flere parkeringspladser tilbage. Ofte kan man komme til at køre rundt i lang tid, til der dukker en parkeringsplads op. 

Nogle boligforeninger har prøvet at lave deres egne parkeringsskilte for at holde ubudne gæster væk. Det er dog ikke altid, at de uvedkommende gæster respekterer de hjemmelavede skilte. Det er derfor muligt at få parkeringskontrol for boligforeninger, så I kan få parkeringspladserne for jer selv. 

Der kan laves forskellige løsninger af parkeringskontrol, så det passer til jeres boligforening. I kan blive registreret i et bestemt system, så I nemt kan se, hvis der er ubudne gæster. Jeres egne gæster kan for eksempel også blive registreret i systemet, så naboerne ved, at de er velkomne. Så er det slut med at køre frustreret rundt i nabolaget for at finde en ordentlig parkeringsplads. Desuden risikerer dine gæster ikke at skulle gå langt for at besøge dig. De kan få lov til at parkere tæt på din bolig, så de let kan komme på besøg. 

Med parkeringskontrollen kan I holde uvedkommende gæster væk fra jeres private parkeringsplads. Parkeringskontrollen gør altså parkeringen nemmere for de retmæssige ejere af parkeringspladsen. 

Previous Article

Fritidsaktiviteter efter arbejdsdagen

Next Article

Sådan kan du også holde liv i det sociale under karantæne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *