Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Tag et lån og få råd til livet

Ingen kommentarer Del:
låneberegning
h175

Der er mange ting, vi mennesker går og drømmer om, og som vi gerne vil prøve. Men desværre koster det næsten altid en god sjat penge, og det er ikke sikkert at de lige står på kontoen, når man har brug for dem. Så må man spare op og vente på at have råd. Men ofte gælder det om at gribe en chance, når den er der, og så er det ret irriterende at stå og mangle pengene. Her kan et kviklån hjælpe dig videre.

Nemt og bekvemt

Et kviklån er i bund og grund en hurtig måde at låne en sum penge på. Men først og fremmest skal du lige finde ud af, hvem du vil låne pengene af. Forskellige kreditorer har forskellige renter og afbetalingsperioder samt hvor stort et beløb, du kan låne.

mobil

Rente og afbetalingsperiode går hånd i hånd, og du vil gerne sigte efter laveste mulige ved begge, hvis du har økonomien til det. For det er desværre ikke gratis at tage et lån. Renten er nemlig den procent, du skal betale mere pr. måned, der afhænger af lånets størrelse. Så hvis du har en rente på fem procent, skal du altså betale fem procent mere ud over det beløb, du betaler tilbage hver måned. Og hvis du skal afbetale over eksempelvis to år, kan det lige pludselig blive rigtig dyrt.
Find dit næste kviklån og se mere information om at låne på kviklan.org. Her kan du sammenligne forskellige kreditorer og på den måde få det bedste tilbud.

Tips og tricks

Du kan tage kviklån hvis du er 18 år, dansk statsborger og som udgangspunkt være udenfor RKI. Du skal være dansk statsborger, så det er nemmere at underskrive med NemID, og du skal være udenfor RKI, da det er et register over dårlige betalere. Hvis du er udenfor RKI, viser det at du er bedre til at betale dine regninger og din gæld.
Et lille tip er at finde flere kreditorer, der overholder de krav, du har for at tage lån. På den måde kan du forhandle dig til en lavere rente eller afbetalingsperiode, hvis du kan vise, at en anden har et endnu bedre tilbud.

penge

Find flere tips til at tage kviklån på denne korte guide. Her kan du klikke dig videre til mere information omkring de enkelte emner, så du kan finde information, om hvad du har behov for.
For selvom man gerne skal spare sammen for at få det man ønsker sig, kan det ikke altid lade sig gøre alt efter omstændighederne. Så tag et lån i dag og gør det hele lidt lettere.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Overvejer du at starte en norsk webshop?

Next Article

Lær her hvordan du igen får gang i gløderne i parforholdet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *