Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Lær her hvordan du igen får gang i gløderne i parforholdet

Ingen kommentarer Del:
hjerte
h175

Næsten alle par rammer på et tidspunkt ind i en mur hvor de føler de er faldet ind i en kedelig rutine. Man vågner op, kysser godmorgen, laver morgenmad, går på arbejde, kommer hjem, kysser velkommen, laver aftensmad, slapper af en times tid og så i seng.

Rutine er noget af en dræber for parforholdet, da de samme gløder slet ikke gnistre som de gjorde da man var nyforelskede.

Det betyder dog ikke at løbet for jeres parforhold er kørt. Der er ting der kan gøres for at finde tilbage til denne magiske og elektriske tid.

eventyr

Lær hinandens kroppe at kende på ny

Som nyforelskede kan man sjældent holde fingrene fra hinanden. Man vil undersøge være en kurve, hver en skønhedsplet på hinandens krop. Når rutinen melder sig, kan den også dræbe jeres sexliv – og for de fleste er dette en intim og vigtig del af et parforhold.

Vil du gerne pifte parforholdet op er der ting du kan gøre, for at bringe ilden tilbage til sengen. Du har nok allerede gættet hvad metoden til dette er, da det er en skudsikker metode der er blevet brugt af mange parforhold gennem tiden.

Eksperimenter med sexlegetøj. At bringe nye sensationer ind i soveværelset kan give sex en helt ny mening for både dig og din partner, og kan bringe de gløder tilbage som i måske ellers har savnet.

 

Tag hinanden under armen og på eventyr

Udover at lære hinanden bedre at kende i sengen, kan dig og din partner også lære hinanden bedre at kende udenfor soveværelses døren. I er måske kommet til et punkt i jeres forhold hvor I føler at I ved alt om hinanden.

par

Men mennesker er nuancerede væsner, og der vil næsten altid være mere at lære. Det kræver bare helt nye omgivelser at få gravet dem frem. Nye omgivelser finder man nemmest ved at tage til endnu uudforskede dele af verden og opleve hinanden i mere ekstreme situationer, end hjemme på sofaen foran Tv’et.

Så tag din partner under armen, tag på eventyr og lær både jer selv som individer og som par, bedre at kende.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Tag et lån og få råd til livet

Next Article

Start dit eget webbureau

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *