Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Gode gaveidéer til svendegildet

Ingen kommentarer Del:
Fejring
h175

Er du inviteret til svendegilde, vil du formentlig gerne give svenden en fantastisk gave. Men hvad skal du finde på? Og hvad giver man en mand, der er klar til at gå ud som færdigudlært på arbejdsmarkedet? Få en masse dejlige bud her.

Hund

En oplevelsesgave

Oplevelsesgaver er altid en god idé, og skal du medbringe en personlig svendegilde gave, er denne idé helt ideel. Hvis du kender den færdigudlærte godt, ved du garanteret også, om han har drømme om visse oplevelser, som han virkelig godt kunne tænke sig at udleve. Det kan være et faldskærmsudspring eller bungyjump, men det kan også være en rejse til et land, han ikke har oplevet endnu.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken type oplevelsesgave han ville blive glad for, kan du eventuelt overveje at rådføre dig med hans kæreste eller forældre, så du er sikker på at give ham noget, han ville blive rigtigt glad for.

En hund

Når man holder svendegilde, har man typisk også nået en alder, hvor voksenlivet i den grad har sat ind. Derfor er mange også klar til at slå sig ned som familie med hus, have, børn og hund. Og hvad er i så tilfælde mere oplagt end at give svenden en hund i gave

Husk dog lige at afklare forinden, om han virkelig kan lide hunde, og om han eventuelt skulle have allergier. Det kan også godt være, at hans kæreste eller kone ikke er vild efter idéen, og i så tilfælde bør du afholde dig fra at købe en hund i svendegilde gave.

Har han derimod talt længe om at få hund, og er han fuldstændigt vild med hunde, vil en lille hundehvalp være den allerbedste gave, du overhovedet kunne give ham.

Høretelefoner

Metalfigurer til hans fag

Denne type gave er meget personlig og simpelthen sådan en fin gave til den netop udlærte svend. Det er små metalfigurer, som udformes forskelligt afhængig af, hvilket fag man nu er indenfor. Således findes der dekorative metalfigurer til kokken, fysioterapeuten, tømreren, mekanikeren og mureren – og til en lang række af øvrige fag også. 

Det er en supergod gave, som vil pynte i hjemmet, og som samtidig er en evig påmindelse til ham om den dag, han blev færdigudlært. 

Støjreducerende høretelefoner

Denne gave er særligt egnet til håndværkerfaget. Mange håndværkere vil nemlig gerne høre musik på deres arbejde, men det er ikke altid, at bygherre synes, at det er superfedt at blive vækket af tordnende radio hver morgen klokken 7, når håndværkerne ankommer.

Det kan disse støjreducerende høretelefoner afhjælpe. Her kan håndværkerne høre god musik i de første par timer på dagen uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt han forstyrrer bygherre eller sine kollegaer. Desuden kan han jo også bruge dem i sin fritid, på løbeturen, gåturen, den lange togrejse, eller når han skal på ferie.

Det er en dejlig gave, der kan give meget glæde både i forbindelse med arbejde og i privaten.

Previous Article

En varmepumpe er miljørigtig opvarmning

Next Article

Har du ikke fået offentlig støtte til en tandregulering?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *