Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Strømafbrydelse – Hvad skal du gøre?

Ingen kommentarer Del:
lys
h175

Når strømmen går i hjemmet så er man sjælden forberedt. Man er i fuld gang med hverdagens gøremål. At vi har strøm hjemme, er for de fleste danskere et selvfølgelig. Derfor kan det være meget stressende når det ikke bare virker og det færreste ved hvad man skal gøre når man bliver ramt af strømsvigt. For at hjælpe så har vi udarbejdet en lille tjekliste på nogle tiltag som du kan tage hvis strømmen er gået hos dig.

 

  1. Kigge ud gennem vinduerne. Er det kun dig, der mangler strøm? Eller mangler dine naboer også strøm? Så kontakt dit elselskab.
  2. Hvis strømmen kun er gået hjemme hos dig, skyldes det oftest, at der er sprunget en sikring, eller måske at din RCD-afbryder er slået fra. Hvis dette så er tilfældet, kan der være en fejl i nogen af dine elektriske apparater.


Dette er den nemmeste måde at finde ud af hvilken apparat der fejler:

  1. Hvis RCD-afbryderen er slået fra. Prøv at slukke alle gruppeafbrydere.
  2. Slå nu RCD-afbryderen til igen, og tænd gruppeafbryderne en ad gangen. Når RCD-afbryderen slår fra, ved du, at fejlen er i den gruppe. Sluk for alle apparater i gruppen.
  3. Slå RCD-afbryderen og gruppeafbryderen med det defekte elektriske apparat til igen.
  4. Tænd apparaterne i gruppen et efter et. Når RCD-afbryderen slår fra, ved du, hvilket apparat der er i stykker. Sluk det.
  5. Slå RCD-afbryderen og alle gruppeafbrydere til igen. Så skulle du gerne have strøm igen.

Hvis du også har tjekket dine sikringer og stadigt oplever problemer med strømmen i sådan grad at du ikke kan vente til efterfølgende dag, eller hvis det er weekend, så kan du ringe en døgnservice elektriker. Norh Entreprise er en elektriker der tager telefonen 24/7 hele året rundt. Og rykker ud til kunder i akut behov af en elektriker i Storkøbenhavn, de har afdelinger på blandt andet Nørrebro og Frederiksberg. Så hvis du bor lokalt i disse områder, så går det ikke langt tid før en elektriker kan være fremme hos dig og hjælpe med dit el-problem.

Previous Article

Gode råd til lave omkostninger i din virksomhed

Next Article

Sådan kommer du ud med dit budskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *