Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Få styr på de store ting først når du flytter i hus

Ingen kommentarer Del:
nyt-hus
h175

At flytte i hus er en spændende tid. Det er også en tid, hvor der skal arbejdes en del. Der skal tage beslutninger. Der skal diskuteres. Der skal i det hele taget bruges en masse tid på at gøre det nye hus til et hjem. Men hvor i alverden skal du starte? Med de største ting og med de vigtigste ting, naturligvis. 

Her får du 3 bud på, hvad du skal starte med at fokusere på.

elinstallation

Der skal være styr på ombygningen

Når du flytter ind i et nyt hus, er der muligvis noget, der skal laves om. Medmindre du selv har designet huset fra bunden, kunne det godt tænkes, at der skulle bygges ud eller laves nogle indvendige justeringer. Start med dette. Ellers kan der gå år, før du får taget dig sammen til at få gjort noget ved det. Der går nemlig et stykke tid, før man får lyst til at lave de store ændringer ved sit hus, når først man har lagt det store arbejde i at flytte ind. 

Sørg for at tjekke diverse elinstallationer

Alle elinstallationer skal der naturligvis også være tjek på, som noget af det første. Uden el er der hverken lys eller varme. Det er derfor helt essentielt at få tjek på. 

Det kan dog være svært at klare det med elektriciteten på egen hånd, hvis du ikke ved, hvad du laver. Det kan tilmed være farligt. Derfor kan det klart anbefales, at du får professionel hjælp. Du kan hyre en elektriker, hvor end du bor. Hvis du for eksempel bor på Sjælland, er en elektriker i Frederikssund en mulighed.

vaegmaling

Mal de store vægge

Inden du overhovedet begynder at overveje, hvilke billeder du skal have hængende på væggen, og hvad for et fjernsyn du skal købe, så skal der være tjek på vægmalingen. Det nytter nemlig ikke noget at fylde din stue med en masse flotte møbler, for bagefter at fortryde farven på væggen. Der skal være tjek på vægmalingen som det første.

Spørg dig selv, hvilket udtryk du gerne vil have i rummene. Hvilken stemning skal der være? Hvad vil du gerne have, at dine gæster føler, når de træder indenfor. Beslut dig så for hvilken farve, der på bedst mulig vis giver det ønskede udtryk.

Udover, at det er nødvendigt at fokusere på vægmalingen først, så er det også praktisk. Det er bare nemmere at male, når rummene står helt tomme, og der er god plads.

 

Previous Article

Gør haven forårsklar

Next Article

Bliv unik med negle af gele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *