Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Spar penge sammen nu, og oplev de mange gode festivaler i Danmark

Ingen kommentarer Del:
festival
h175

Går du og overvejer, hvad du skal tilbringe din sommer med? Måske har du overvejet at komme ud og rejse, men det kan faktisk være lige så sjovt eller endnu sjovere at være hjemme i Danmark og komme på festival. Der er utroligt mange gode festivaler I Danmark i løbet af sommeren med en masse spændende kunstnere. Hvis du har lyst til at udforske de danske festivaler, kan du begynde at lægge penge til side nu, så du har et godt budget til sommeren.

Undersøg de danske festivaler i god tid

Det kan betale sig at undersøge festivalerne i god tid, hvis du gerne vil komme på nogle gode festivaler. Der er nemlig rigtig mange gode festivaler rundt omkring i landet med meget forskellig slags musik at byde på. Du kan f.eks. prøve at søge på ”Festivaler i Danmark i 2019”, hvis du vil danne dig et overblik over dine muligheder. Nogle festivaler som Roskilde festival og Tinderbox ligger f.eks. også oveni hinanden, og man kan derfor blive nødt til at prioritere, hvilken festival man helst vil deltage i.

Hvis du undersøger de forskellige line-ups i god tid og finder ud af, hvilke festivaler du gerne vil deltage i, har du også større chance for at få billet. Nogle festivaler bliver udsolgt utroligt hurtigt, så det er godt at vide, hvilke festivaler, man vil have billet til.

festival

Find noget musik, du gerne vil høre

Det bedste ved at tage på festival er at høre noget musik, man har glædet sig længe til at høre. På de store danske festivaler som Roskilde festival og Skanderborg festival, er der mange forskellige genrer af musik, så her appellerer festivalen til et lidt bredere publikum. Det kan være meget sjovt at være på sådan en festival, hvor man har mulighed for at høre meget forskelligt musik. Hvis man gerne vil på lidt mindre festivaler, skal du måske undersøge på forhånd, hvilken slags musik, der spiller.

Der kan det nemlig tit være vinklet mod en bestemt genre eller et specifikt publikum. Find den festival, der passer til din musiksmag eller din aldersgruppe, og så skal du nok være sikker på at få en god oplevelse. Hvis du gerne vil på flere festivaler henover sommeren, kan du jo også kombinere forskellige musikgenrer, alt efter hvad du gerne vil høre.

Meld dig som frivillig

Hvis du godt kunne tænke dig at komme på festivaler henover sommeren, men ikke har økonomien til det, er der heldigvis andre løsninger. På de fleste festivaler, har man mulighed for at melde sig som frivillig, og dette kan være et super alternativ, hvis man ikke har pengene til at tage på festival.

Hvis man er frivillig på en festival, skal man oftest arbejde et vist antal timer enten før, under eller efter festivalen. Til gengæld får man tit goder som madkuponer, rabatter m.m. med, når man er frivillig.

festival

Udover at man sparer penge, kan det også være rigtig hyggeligt at være frivillig. Man er ofte social med dem, man arbejder sammen med, og får lært nogle nye mennesker at kende. Hvis du f.eks. ikke bare har lyst til at drikke øl og gå til koncerter, er det et godt alternativ. Der er mange, som kan være interesserede i at være frivillige, og det er derfor også en god ide at tjekke de frivillige jobs ud i god tid.

Så kan du nemlig finde et job, som du tænker passer til dig. Du kan overveje både at købe billet til nogle festivaler og være frivillig, hvis du gerne vil nå en masse danske musikfestivaler henover sommeren. Begynd derfor nu at overvej, hvilke festivaler du vil deltage i, så du kan få det meste ud af sommeren og høre en masse god musik.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Lån penge uden om det offentlige

Next Article

Har du behov for et telt til dit bryllup?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *