Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Lån penge uden om det offentlige

Ingen kommentarer Del:
Crowdlending
h175

Føler du ligesom så mange andre, at det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen? Så kan det være, at du lige nu er ved at se på dine muligheder for at optage et lån. Et sådan kan nemlig for en stund give dig det pusterum, som du har behov for, så du i mellemtiden kan finde ud af, hvad der skal ske med din økonomi fremover.

Slip uden om dyre og tidskrævende lån

Men det er både tidskrævende og dyrt at tage et lån i et pengeinstitut. Og så skal der ofte også stilles en eller anden form for sikkerhed for de penge, man låner. Det betyder, at pengene er stadfæstet til et bestemt formål, og du er derfor begrænset i din frihed, når du skal bruge dine lånte penge. Det er der ikke mange, der bryder sig om. Og derfor er der en hel del, der efterhånden vælger den metode, som crowd-lending udgør.

Crowdlending

Tag del i de store summer, som investorer råder over

Crowd-leding er efterhånden blevet meget populært og det med god grund. Det er nemlig en lånemulighed, der giver dig som låner mulighed for at udbetalt nogle penge, som der stilles til din rådighed af en privat investor. Denne optjener renter på lånet lige såvel, som det ville have været tilfældet i en bank.

Men du får til gengæld en langt højere grad af frihed. Du kan derfor få del i de store summer, som investorer råder over, når de giver dig mulighed for at låne ud af dem. Det må siges at være den moderne form for medmenneskelighed.

Hav frihed til at bruge dine lånte penge, som du lyster

Det betyder, at du kan bruge dine penge, som du har lyst til. Og du kan derfor også meget lettere retfærdiggøre, at du bruger dem alle på at betale nogle af de regninger, som der efterhånden forekommer som en stor byrde på dine skuldre. Du kan på den måde også med ro i maven bruge de resterende penge – hvis der er nogle – på fornøjelser, som du holder af.

Crowdlending

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Privatlån sikrer den gode ferie

Next Article

Spar penge sammen nu, og oplev de mange gode festivaler i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *