Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

5 af de bedste feriedestinationer i Spanien

Ingen kommentarer Del:
By for kunst og videnskab
h175

Drømmer du om at køre selv eller flyve ned til sydens sol? Spanien har lidt for enhver smag. Om du vil derned for at opleve den spændende kultur, fantastiske mad eller ren råhygge på stranden, så er der plads til det hele. Landet er placeret på den Iberiske halvø og som sådan er en solrig ferie næsten uundgåelig. Her er samlet nogle af de bedste destinationer, du kan besøge, samt hvad du kan forvente hvis du vælger at tage dertil.

Sagrada Família

Valencia

Spaniens tredjestørste by er en af vigtigste kulturelle brændpunkter i middelhavet. Valencia er hjemsted for den evigt populære ret Paella, men også et utal af andre lækre retter, der nok skal få smagsløgene til at danse. Du kan nyde en af de lækre risretter ved stranden, eller besøge den berømte Ciutat de les Arts i les Ciències (Byen for kunst og videnskab); med et væld af kulturelle og arkitektoniske vidundere. Som om det ikke var nok, er Valencia også stedet, hvor den årlige festival La Tomatina finder sted, hvor mere end 30.000 deltagere kaster tomater efter hinanden. 

Barcelona

Barcelona har lidt af det hele. Shopping, historie, kultur. I centrum af byen finder man den berømte gade La Rambla, hvor det er muligt gå på shopping i de smukkeste omgivelser. I gaden befinder sig også Boquería markedet, hvor det er muligt at finde alt fra eksotiske frugter til frisk fisk. I byen kan man også opleve den imponerende katolske kirke Sagrada Família. Kirken står endnu ufærdig mere end 100 år efter første mursten blev lagt og forventes ikke at blive færdiggjort, før mindst 20 år endnu. Med en kapacitet til 6000 mennesker, bliver dette moderne mesterværk besøgt af millioner af mennesker hvert år.

Madrid

Er det storbyferie der trænger sig på, er Madrid en af de bedste muligheder du har, for at slå dig løs. Spaniens hovedstad huser nogle af de mest populære tapas restauranter, cocktailbarer og natklubber i hele Europa. Madrid er en by, hvor du kan forvente solrigt vejr hele året rundt og oceaner af muligheder for shopping i det fine sommervejr. Med fantastisk arkitektur, museer og kirker, er der nok at se, hvis turen går til Madrid. Savner du mere inspiration til hvad du kan opleve i Spanien, kan du klikke her.

Madrid om natten

Pyrenæerne 

På grænsen mellem Spanien og Frankrig, ligger bjergkæden Pyrenæerne. For skisportsentusiaster er det en perle, som ikke mange kender til. Det er selvsagt en af de bedste steder at tage på skiferie, hvis du er mere til den aktive del af rejsen og ikke ønsker alt for store menneskemængder. Men hvis du ikke er meget for alpine ski, skal du ikke afskrive Pyrenæerne helt endnu. I stedet for at stå på ski, kan du vælge at nyde den idylliske udsigt over denne smukke bjergkæde. 

La Rioja

Vinproduktion har længe været en grundpille for regionen La Rioja. Med hundredvis af vingårde er det den største vinproducerende region i Spanien og kan også prale med at være en af de bedste. Mange af disse vingårde giver mulighed for guidede ture med vinsmagning. Er du særdeles interesseret i vin, kan du sågar besøge Vivanco Museum of Wine Culture, hvor du har rig mulighed for at lære historien om vinproduktion i området.

Previous Article

Få styr på din lejlighed

Next Article

De populære kviklån – på godt og ondt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *