Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Slip for IT bøvlet med en fast supportaftale

Ingen kommentarer Del:
it-sikkerhed
h175

Håndtering af dine organisations sikkerhed er en nøglekomponent til at holde dine systemer og data sikre. Ved proaktiv overvågning, test og reparation af problemer kan en skræddersyede fast IT-support give dig ro i sindet og leverer perfekt sikkerhed i denne digitale verden.


Effektiv it-sikkerhed skal overveje mange lag af beskyttelse, jo flere lag du beskytter, desto mere effektiv er sikkerhedsløsningen, og jo mindre er risikoen for et kompromitteret netværk eller enhed.

Outsource håndteringen af din IT

Outsourcing bliver mere attraktiv for mindre organisationer.  Mange mindre organisationer outsourcer deres it-sikkerhed. Der er flere grunde til at de vælger at gøre dette. En af disse grunde er fordi det er meget billigere at lade andre professionelle håndterer systemet. 

24/7 support 

Når du arbejder med et internt IT-supportteam, er din virksomhed begrænset til den typiske 40 timers arbejdsuge, 9-5 fra mandag til fredag. Ved hjælp af outsourcet it-support hjælper det med at reducere virksomhedsrisikoen, da administrerede tjenesteudbydere kan yde it-support i og efter arbejdstid, i løbet af ferien og i weekenderne.

Det er vigtigt for din teknologi at køre 24/7, fordi det er kernen i din virksomhed. Det er vigtigt at være parat til at give respons, hvis der skulle opstå IT-uheld.
Når du har et IT-supportteam med tilgængelige ressourcer, hjælper det med at reducere virksomhedens nedetid – hvilket hjælper med at spare på længere sigt.

Ønsker du at kunne konkurrer med de store virksomheder?

Outsourcing af IT-support er din løsning. Som en mindre virksomhed er du sandsynligvis begrænset med hensyn til de ressourcer eller det budget, der er nødvendigt for at have et effektivt it-team. Men store virksomheder har disse ressourcer og kan endda vedligeholde deres egne it-tjenester og systemer selv. Ved at outsource din virksomheds IT-systemer og -tjenester hjælper du med at skabe et mere konkurrencedygtigt grundlag for din virksomhed.


Del risikoen

Når du flytter din IT til en tredjepart supportudbyder, flytter du også en del af den infrastrukturelle risiko, der følger med den. Når du deler risikoen, kan din virksomhed blive mere smidig, dynamisk og fleksibel – hvilket vil hjælpe dig med at levere et bedre produkt / service på lang sigt.
Det frigør også en del af din virksomheds ressourcer, der eller har været allokeret til jeres IT. Du kan nu trygt arbejde videre med jeres kernekompetencer og forbedre jeres indtjening og vækste.

Hvis alt dette lyder som noget for dig/jer, så kan du klikke ind på https://itloesningen.dk/ for at finde den it-løsning, der passer bedst til din virksomheds behov. 

 

Previous Article

Når du har brug for at låne penge

Next Article

Træn både ude og inde med god effekt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *