Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan holder du din computer sikker og fri for cyberangreb

Ingen kommentarer Del:
Programmering
h175

Er du bange for at din computer kunne være et muligt mål for virus og cyberangreb? Så skal du sørge for at holde den helt sikker ved at installere et godt og anerkendt antivirus program. Det kan være svært at vælge, hvilken udbyder du skal prioritere, da der findes en masse forskellige producenter af antivirus programmer – men nogle er markant bedre end andre. Læs mere her for gode råd til, hvordan du vælger den bedste leverandør af dit antivirus program.

Anerkendte producenter

Du skal altid gå efter en producent, der er anerkendt, og som har et godt ry i markedet. Der findes et hav af små producenter, som du kan finde på nettet – men faren ved at vælge dem er, at du risikerer, at de ikke er dygtige nok, ligesom der desværre også findes en del producenter, som markedsfører deres produkt som et antivirus program, men som er det stik modsatte. Således findes der producenter, som sælger dig et sikkerhedsprogram, der dog – i stedet for at sikre din computer – giver producenten adgang til dine data og/eller installerer virus på din computer.

Hold dig derfor til de store og kendte producenter – for eksempel Norton Security. For det første er du på den måde garanteret, at producenten hele tiden opdaterer sit produkt og lukker eventuelle nye huller, som de it-kriminelle måtte forsøge at skabe. Men for det andet kan du også stole blindt på, at en producent som Norton Security ikke løber om hjørner med dig.

Stop

Læs anmeldelser fra andre brugere

Den bedste måde at sikre sig at du vælger det bedste og mest brugervenlige produkt, er ved at høre andres oplevelser med den pågældende leverandør. Her får du bedre en fornemmelse af, hvordan antivirus programmet klarer sig hos brugerne, og om brugerne har været tilfredse med programmet og eventuelt den kundeservice, der hører med.

For eksempel ligger Norton Security i toppen af brugernes anmeldelser og vurderes til at være i top 5 over verdens bedste antivirus programmer. Derudover har også it-professionelle anmeldt Norton Security som værende én af de bedste i verden til det, de gør. 

Andre brugeres oplevelser gør det nemmere for dig at træffe et valg, da de andre brugere jo sidder i samme situation som dig, og jeres udgangspunkt er derfor sammenligneligt.

Sikkerhed

Kan du få Norton Security til Mac?

Mac er ikke helt lige så disponeret for virus og malware, som PC er. Men det betyder ikke, at Mac ikke kan rammes, og du er derfor stadig i risikogruppen, selvom du har en Mac. Der er mange Mac-ejere, som vælger ikke at have et antivirus program installeret på deres Mac, fordi det rygtes, at Mac ikke kan rammes. Det er dog ikke korrekt. Du bør derfor også altid installere et antivirus program på din Mac. 

Heldigvis kan du også benytte dig af Norton Securitys antivirus program på din Mac og dermed gardere dig mod cyberangreb og virus. Installer et sikkerhedsprogram på både din private computer og din arbejdscomputer, så du er helt sikker på, at ingen kan få adgang til hverken dine private data eller forretningshemmeligheder og fortrolige erhvervsoplysninger.

Previous Article

3 ting en hjemmesideejer skal kende!

Next Article

Hvor finder man billige Afbudsrejser til Thailand?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *