Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan kan du komme til at se 10 år yngre ud

Ingen kommentarer Del:
Plastik kirurgi
h175

Synes du at huden er begyndt at hænge lidt for meget eller har du fået for mange flommer rundt om lænden? En dårligt vedligeholdt krop kan hurtigt få os til at se meget ældre ud end vi er – eller i hvert fald føler os indeni. 

Læs med her for at se hvilke muligheder du har for at komme til at se lidt yngre ud.

Gammel kvinde

Knivens vej

I dag er det blevet meget populært at få plastikkirurgi, hvis du har nogle ting ved din krop eller ansigt, som du ikke rigtig bryder dig om. 

Det er i dag heller ikke så voldsomt dyrt igen og langt de fleste vil have råd til en behandling. Du kan eventuelt altid blot tage en uformel samtale med en specialist og høre mere om dine muligheder. På den måde kan du bedre danne dig et billede af, hvorvidt det er en reel mulighed for dig.

I dag behøver det faktisk ikke engang altid at være med kniven man retter op med. Hvis huden for eksempel hænger for meget i ansigtet, så kan du få dig et ikke-kirurgisk ansigtsløft. Det kan være meget rart for dem af os, som er lidt tøvende med at få en større operation i ansigtet.

fitness

Kan du træne det væk?

Du kan naturligvis ikke træne rynker væk fra ansigtet. Men de der flommer på lænden, som får dig til at se meget ældre ud? Dem kan du nu godt gøre noget ved. 

Det er langt sundere for kroppen at prøve at træne sine flommer væk frem for at gå under kniven. Og med en crosstrainer eller anden god træningsmaskine i hjemmet skulle det nok kunne lade sig gøre. 

Vær dog opmærksom på at jo ældre du er, jo lavere er din forbrænding som regel også. Og derfor kan det også være en smule mere vanskeligt at få tabt de ekstra kilo. Det kan i hvert fald tage lidt længere tid og det er derfor vigtigt at varte sig med tålmodighed og ikke være for hård ved dig selv, hvis det ikke er væk efter et par måneder. 

Previous Article

Vær fornuftig med dit forbrug af spillemaskiner og online gamling

Next Article

Sådan indretter du den flotteste stue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *