Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan optimerer du din hverdag

Ingen kommentarer Del:
Meditation
h175

Er du træt af at leve det samme liv, som du gjorde for 5-10 år siden? Så kom i gang med selvudvikling og få det bedste ud af hver dag. 

Når man kører træt i sit job fx, kan det være en rigtig god ide at give hverdagen et nyt pust. Og derfor er det oplagt at prøve noget helt nyt, tilegne sig ny viden eller lære en ny egenskab. Lære at spille et nyt instrument, tale et nyt sprog, begynde at træne, give meditation et forsøg, pleje dine planter eller få en god rutine med at gøre rent derhjemme. Alle disse kan være med til at skabe ny mening med tilværelsen.

Er du klar på en mere optimeret hverdag, men mangler overskuddet til det? Så start med at finde mere tid. 

Passe planter

Få mere tid

Tid er vigtigt. Hvad enten du drømmer du om at få mere tid til familien eller mere fritid til dig selv. Et rigtig godt sted at starte at forsøge at minimere tiden du bruger på pligter og ting, du bruger meget tid på, som ikke tilføjer noget godt til dit liv. 

Hvis du har råd til det kan det være en god ide at få lidt hjælp i en stresset hverdag. Fx til at gøre rent, slå græs eller lignende. En anden post, som også fylder meget i mange danskeres hverdag er madlavningen. Og især her kan lidt optimering være en god hjælp at hente. 

Madlavning derhjemme

Mad til to dage

Når det kommer til madlavning i hverdagen, kan det være smart at have styr på, hvad I skal have at spise derhjemme. Lav en madplan og forbered nogle af de besværlige ting om søndagen. 

Et andet lille life hack er at lave mad til to dage. Eller mad som også kan spises til frokost. Det er tit nemt at gøre med gryderetter, som fx denne opskrift på millionbøf med bacon. Resterne fra millionbøffen kunne også sagtens bruges til en sovs til lasagne, så du på den måde får noget nyt, men samtidig ikke skal starte helt forfra i køkkenet. Sådan får du mere tid til at slappe af om eftermiddagen – eller tage fat på en af de nye ting, du vil lære. 

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Derfor er vi danskere vilde med tilbud

Next Article

Overvejer du at starte en norsk webshop?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *