Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Når det offentlige ikke giver nok penge

Ingen kommentarer Del:
Lån trods offentlig
h175

Er du under uddannelse, og oplever du derfor, at dine primære indkomst betales af det offentlige? Så er du sikkert allerede bekendt med de problemer, som det nogen gange kan føre til. For det er jo ikke ligefrem et højt beløb, der udbetales, og når de faste regninger er betalte, er de fleste derfor i minus allerede fra starten af måneden. Og for alle er det ikke muligt at tage et studiejob. Hvad gør man så?

Når det er for dyrt både at være studerende og bo for sig selv

Det er hårdt at være studerende ikke mindst på grund af den trængte økonomi, som man ofte må leve under. Man får selvfølgelig lidt støtte fra det offentlige, men ofte er denne støtte langtfra tilstrækkelig, når der skal betales både husleje, mad, el, vand, varme, forsikringer og alle de andre helt naturlige udgifter, der følger med en normal husholdning.

Lån penge

De byer med studiemuligheder er også de dyreste at bo i

Og så gør det, det jo heller ikke bedre, at de fleste studiebyer også er de byer, der er dyrest at bo i. Så enten skal der betales enorme regninger for at gøre det muligt at bo nær sit studie, eller også skal der betales enorme regninger for at kunne benytte sig af den danske offentlige transport.

Ikke alle kan finde tiden og overskuddet til at arbejde ved siden af et fuldtidsstudie

Nogle prædiker derfor om, at man som studerende må tage sig et studiejob og derfor selv tjene lidt ekstra ved siden af sit studie. Ofte forbindes studiet dog med det at arbejde fuld tid, og at tage et job udover er mere, end de fleste kan overkomme, når der også skal være tid til læsning, opgaveskrivning og forberedelse.

Det er dog heldigvis muligt at tage et lån og få lidt flere penge

Heldigvis er der en anden løsning, som den studerende kan benytte sig af, når der er behov for lidt mere luft i økonomien. Det er nemlig i dag flere steder muligt at tage sig et fornuftigt lån. Du kan for eksempel tage et kig på lånepenge.net. Her finder du en oversigt over nogle af de lån, som der i dag udbydes. Og du kan derfor nemt danne dig et overblik over dine forskellige muligheder og finde frem til det lån, der stemmer bedst overens med dine ønsker og behov blandt andet for beløb, tilbagebetaling og renter.

Der er flere fordele ved at tage et lån

Og selvom det måske ikke lyder som om, at det mest fornuftige er at tage et lån til at supplere den offentlige udbetaling, så kan det i mange tilfælde være yderst relevant. Lånet kan hjælpe den studerende med at få betalt de regninger, som der efterhånden er begyndt at løbe rykkere på, det kan bruges til at få de uforudsete regninger ud af verden, og det kan bruges til at give lidt luft i budgettet for en stund.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Find det billigste lån

Next Article

Hvornår er det bedst at bestille afbudsrejser til Malta?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *