Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Hvilket udstyr til hunde er et must have?

Ingen kommentarer Del:
Hundeudstyr
h175

Der er ikke noget, der stikker følelsen af at få en lille, ny hundehvalp hjem. Det er ren lykke for både børn og voksne, og de næste mange uger skal gå med at lære den lille, nye firbenede ven at kende. 

Men der kræves faktisk en hel del udstyr til hunde, uanset om I blot skal være derhjemme og hygge i de første uger. Læs med her, hvilket udstyr du som minimum skal anskaffe dig, når du får en hund.

Hundesengen er et must

Hunde har en helt anden søvnrytme, end mennesker har, og de sover meget mere. Til gengæld er deres dybe REM-søvn minimal, og det er én af grundene til, at hunde har behov for mere hvile. Du bør derfor etablere et lille sovehjørne til din hund, hvor den får lov til at ligge helt uforstyrret og roligt, og hvor den kan sove både små lure i løbet af dagen og have den lange nattesøvn. 

Og til det formål skal du have en god hundekurv eller hundeseng. Det er faktisk noget af det allervigtigste udstyr til hunde, netop fordi de har brug for en del søvn. 

Undersøg markedet for udstyr til hunde grundigt på forhånd, så du kan vælge den helt rigtige hundeseng til din hund. Hav også godt styr på størrelse, så din hund kommer til at ligge komfortabelt.

Hundelegetøj

Den vigtige hundesnor

Hunde har brug for daglig motion og helst masser af den. Du kan ikke forvente i starten, at din hund holder sig til dig, og derfor er en hundesnor ekstremt vigtig for at lære din hund, at den hele tiden skal holde sig tæt på dig. 

Senere hen kan du slippe hunden mere fri, men hold den altid i snor i byområder – det er ikke sikkert, at dine medborgere er trygge ved at have din hund gående frit.

Mad- og drikkeskål

Du skal købe to hundeskåle til din hund, allerede før den ankommer i dit hjem. Den ene skål skal være til vand, og den anden skal være til hundefoder. Du skal vælge skåle, der passer til hundens størrelse, ligesom det er en god idé at tage højde for, hvor meget hunden kommer til at vokse, før den når sin fuldvoksne størrelse.

Anskaf også gerne et underlag til hundeskålene, så de ikke flytter sig alt for eget, når hunden ivrigt smæsker sig i maden.

Hundeseng

Udstyr til hundeleg

Hunde er sociale dyr, og de har brug for aktivitet både fysisk og mentalt. Og her kan legetøj til hunde være en fantastisk lille tilføjelse til hundens hverdag. Den bliver stimuleret på daglig basis, samtidig med at den tilbringer tid med dig/jer. 

Involvér dig gerne i gemmelege, så hunden lærer at lede efter ting med sin lugtesans. Og husk at rose den med masser af godbidder.

Det rigtige hundefoder

Selvom det næppe kan betragtes som udstyr til hunde, er hundefoderet altså temmelig vigtigt, og noget du bør have anskaffet dig, før hunden ankommer. Forhør dig gerne hos venner og bekendte samt personer, der kender til netop den type hund, du har. Der kan være gode råd at hente, så du får det foder, der er allerbedst til din hund.

Previous Article

Tre praktiske ting du kan bruge den ekstra tid på

Next Article

Derfor er takeaway ikke så skidt, som det rygtes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *