Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Tre praktiske ting du kan bruge den ekstra tid på

Ingen kommentarer Del:
Printer
h175

Står du med en bunke fritid på hænderne, som du ikke rigtig ved, hvordan du skal afsætte? Så er der helt sikkert en masse projekter derhjemme, du kan gå i gang med. Det lyder måske ikke som det mest spændende, og det er det nødvendigvis heller ikke. Men det er bare rigtig godt at få ordnet nogle af de praktiske småting af og til, så kast dig ud i det, og glæd dig over at få dem ordnet!

Træbord

Tjek op på din printer

Er du også typen, som har en printer, men kun sjældent bruger den? Så er det sikkert heller ikke ligefrem dens velbefindende, du prioriterer højest. Men det kan altså være helt enormt irriterende, når du faktisk skal bruge den og ender med at måtte bruge flere timer på at få den til at virke. 

Det kan blandt andet været et problem, at den løber tør for patroner og blæk. Så kan du pludselig stå med et udprint, der er lyserødt i stedet for sort, eller hvor billederne mangler. Derfor er det en god ide at tjekke, om alt fungerer, som det skal. Det kan du gøre ved at tjekke printerens blækbeholdning igennem via dens display. Hvis den mangler, er det bare om at få købt noget nyt. Du kan ofte købe billige blækpatroner hos Tonerland på nettet, men det er selvfølgelig under den forudsætning, at du bestiller dem i god tid, og altså før du rent faktisk står og mangler dem. Derfor er det bare rigtig fornuftigt at tjekke op på printeren en gang imellem, så du ved, at det hele virker, som det skal.

Plej dine møbler

Uanset hvilke møbler du har i dit hjem, kræver de vedligeholdelse. Det er ikke altid, man lige orker det, men de holder meget længere, hvis du tager dig tid til at passe godt på dem. For eksempel skal de fleste slags træ have en omgang olie fra tid til anden. Det kan også være en fordel at slibe overfladerne inden, så du fjerner ridser og slid. Hvis der er tale om træmøbler af ældre dato, kan de ligeledes trænge til at få udskiftet nogle af deres dele. En flot træbordplade kan i nogle tilfælde sagtens leve længere end benene, den ligger på, og så er det oplagt at få fat i et par nye bordben.

Måske har du en sofa, som stadig er rar at sidde i, men som ikke er lige så flot, som den var, da du købte den. Heldigvis er der hjælp at hente, for stofmøbler kan altid ombetrækkes, hvilket giver dem nyt liv og forlænger holdbarheden. Alle møbler kan som regel forbedres, hvis du ofrer dem en kærlig hånd eller to. Derfor er det værd lige at afsætte lidt tid til det også.

Hjemmeside

Opdater din hjemmeside

Selvom det måske ikke ligefrem er en aktivitet, der relaterer direkte til dit hjem, så er det altså noget, du kan lave hjemmefra. Du kan nemlig med fordel bruge noget tid på at opdatere din hjemmeside. Hjemmesider forældes hurtigt, og desværre ligger der en masse derude, som bare ikke rigtig fungerer. Hvis din tilhører den kategori, er det måske tid til at gøre noget ved det!

Der er mange forskellige tiltag, som kan forbedre din hjemmeside. Du kan jo i første omgang overveje at nyt layout, hvis det gamle halter. Så kan det også være, du ska have fat i en DNS service, så din hjemmesides tilgængelighed forbedres. 

Der er ligeledes mange hjemmesider, hvis læsbarhed er temmelig lav. Du kan med fordel give din side en omgang god korrektur og eventuelt fjerne irrelevante oplysninger, som har sneget sig ind undervejs.  Hvis bare du afsætter en smule tid i hverdagen, kan din hjemmeside forbedres med stor succes.

Previous Article

Rejs ud på en bæredygtig måde

Next Article

Hvilket udstyr til hunde er et must have?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *