Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Hemmeligheden bag den perfekte herreaften

Ingen kommentarer Del:
herreaften
h175

Hemmeligheden bag den perfekte herreaften er naturligvis først og fremmest dine venners gode selskab! Dernæst er det næstvigtigste et hyggeligt sted at være samt nogle sjove aktiviteter, som I kan være fælles om. Mad og drikke er også vigtige, og der skal helst være rigelige mængder af dem. De færreste herrer vil se sig tilfredse med at blive spist af med store mængder grøntsager og salat, selvom det efter sigende skulle være så sundt.

De fleste mænd vil derimod foretrække en god og solid bøf med ovnstegte kartofler eller pommes fritter, eller måske endda en god pizza, lasagne eller chili con carne.  Når det er sagt, så må I ikke glemme drikkevarerne – for uden drikke, duer herrerne jo ikke!

Hvad skal I dog drikke til jeres herreaften?

De fleste herrer vil jo nok foretrække en kold øl eller nogle flasker god vin. Her kan det anbefales, at I prøver nogle spændende og anderledes øl fra nogle af de forskellige mikrobryggerier, som findes i Danmark. Der er jo trods alt sket lidt af en revolution og ikke mindst eksplosion indenfor mikrobrygning i Danmark i den seneste årrække, hvor der er opstået et hav af små bryggerier. Selvom Danmark endnu ikke er den store producent af vin, så er vin ligesom øl også mere populært end nogensinde før.

Hvis du ønsker at gøre noget særligt for dine venner, så kan du endda overveje at købe en festlig og anderledes flaskeåbner til lejligheden, som de kan få et godt grin ad. Du kan se et overblik over sjove og anderledes proptrækkere hos denne webshop. Hvad kunne dog være sjovere end at åbne vin med en proptrækker, som er udformet som en erotisk opstemt mand? Faktisk er der en hel serie af sjovt udstyr til øl og vin i det samme tema med den glade mand. Derved kan du med garanti få et billigt grin sammen med dine venner, især når I har fået lidt at drikke.

På den samme webshop kan du også få andre sjove oplukkere  og proptrækkere, deriblandt en proptrækker, der er uformet som en sørøver, komplet med kun ét ben og en papegøje på skulderen. Denne type vinåbner vil med garanti få meget opmærksomhed ved siden af de røde bøffer, pommes fritterne og skålen med beer nuts!

Ølsmagning kunne være en sjov aktivitet

For at sikre at jeres herreaften går op i øl og hornmusik, kan I overveje at afholde en ølsmagning med forskellige slags øl samtidig med, at I finder en spilleliste på Spotify med hornmusik. Før det kommer så vidt kan I dog også læse om ølsmagning forskellige steder på internettet. Derved får I mere ud af at smage på de forskellige typer af øl, som du har købt forinden. En del af ølsmagningen er blandt andet at lære at bruge sin næse og sine smagsløg korrekt samtidig med, at man er opmærksom på, hvordan øllets tekstur føles i munden. Det kan også være en rigtig god ide at skrive de forskellige smagsindtryk ned, så I kan huske dem til en anden god gang.

Med fare for at lyde som din mor, så er det nu også vigtig, når du drikker alkohol, at du også får lidt vand indenbords sammen med øllet eller vinen. Man plejer i den sammenhæng at sige, at ét glas vand sammen med én genstand er en god balance. Derved holder du stadig din krop velhydreret, og dermed undgår du måske endda også de store tømmermænd dagen efter.  Det vil din kæreste eller kone med garanti også påskønne og være glad for, så du også får lov til at holde herreaften med dine bedste venner igen en anden god gang og uden sure miner på hjemmefronten!

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

 

Previous Article

De mange fordele ved at have et bordfodboldbord på arbejdspladsen

Next Article

Få fede ismaskiner og lav lækker hjemmelavet is

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *