Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

De mange fordele ved at have et bordfodboldbord på arbejdspladsen

Ingen kommentarer Del:
Der er mange fordele ved at have et bordfodbold spil
h175

Hvis du som chef ønsker at holde dine medarbejdere produktive hele dagen lang, så bør du tænke over, hvad der kan holde dem glade og sunde, mens de arbejder på arbejdspladsen. Den moderne og tidssvarende arbejdsplads har nemlig mange attraktive frynsegoder for at holde medarbejderne aktive og oppe på dupperne på den gode måde. Selv de største og mest berømte (eller konservative) virksomheder har således integreret nye og mere moderne tiltag til at skabe et godt arbejdsklima end hidtil.

Moderne virksomheder har således ofte adgang til både gratis kaffe eller snacks, et sted for medarbejderne at hvile sig, og de bedste arbejdspladser har endda egentlige spilleområder, hvor folk kan slå sig løs. At have et bordfodboldbord på kontoret kan bestemt holde dine medarbejdere mere konkurrencedygtige, mere drevne og mere motiverede. Med et fodboldbord at spille på i pauserne skabes nemmere en mere afslappet atmosfære, som skaber en god balance i forhold til den ellers travle hverdag på kontoret.

Mange gode grunde til at have et bordfodboldbord på kontoret

Der er et hav af gode grunde til at få sig et bordfodboldbord på arbejdspladsen. Et særligt populært bord til arbejdet er et klassisk Bonzini fodboldbord, som kan fås online. Et slag bordfodbold på Bonzini bordet – eller et hvilket som helst andet kvalitetsbord – har følgende fordele:

  1. Det hjælper dine øjne til at slappe af. Hvis du arbejder foran computeren hele dagen, kan det beskadige dine øjne, og du kan endda få migræne eller kronisk hovedpine foruden tørre eller kløende øjne samt et sløret syn. Dine øjne bliver også stressede, fordi de udsættes for stråling fra computerskærmene, som kan påvirke dit helbred. At spille bordfodbold en gang imellem kan hjælpe dine øjne med at slappe ordentligt af og kan fungere som en visuel øvelse for at holde dig fokuseret og opmærksom.
  2. Det forbedrer og forebygger dårlig kropsholdning. Det meste kontorarbejde kræver, at du sidder ved dit skrivebord i lange timer dag ud og dag ind og udfører det samme papirarbejde. Hvis du spiller bordfodbold, kan det dog hjælpe dig med at holde din kropsholdning sund og rank.
  3. Det skaber et område, hvor du naturligt kan socialisere med dine kolleger og komme dem ved. At spille bordfodbold med kollegerne fungerer sagt på en anden måde som en slags kommunikationskanal, som får dig til oftere at snakke med dine kolleger og lære dem bedre at kende. Det giver arbejdspladsens medarbejdere bedre grund til at tale om andre ting end bare arbejde, og dette udvikler kammeratskabet mellem medarbejderne og på tværs af de forskellige afdelinger.
  4. En af de bedste måder at håndtere stress i hverdagen på er ved at tage en pause en gang i mellem, hvor der kan spilles noget bordfodbold! Disse pauser bliver meget sjovere og mere afslappende, især hvis du kan kombinere det med en turnering. Samtidig skaber pausen et godt break, og man kan typisk koncentrere sig bedre om arbejdet bagefter! Mennesker er mere stressede i dag end tidligere, så de har brug for en aktivitet i løbet af dagen, som kan hjælpe dem med at holde sig mere aktive og opmærksomme. Det er også en sjov aktivitet at finde det næste bord online med kollegerne. På denne hjemmeside kan du blandt andet se de mest populære Bonzini borde i Danmark.
  5. Fremelsker større innovation. Bordfodbold kan give medarbejderne større overskud til arbejdet. Eksempelvis er det muligt at tage en brainstorming sæssion over et spil bordfodbold. Den traditionelle brainstorming er ikke nødvendigvis den mest kreative længere i disse moderne tider!

Endnu flere fordele ved at have et fodboldbord på arbejdet

Listen foroven bliver bare ved og ved. Det er nemlig også mere behageligt og mindre stressende at arbejde for et firma, der gør det muligt for deres medarbejder at have det sjovt, i stedet for at arbejdspladsen kun er alvorlig og tør.

Folk, der arbejder på arbejdspladser med adgang til et bordfodboldbord eller en anden type spillebord, er bare mere produktive og glade. Moderne administrerende direktører og teamledere ved også, at det er vigtigt at holde deres medarbejdere interesserede i at komme på arbejde samt motivationen oppe.

Glade og tilfredse medarbejdere kan nemlig både producere mere og sælge mere, hvilket hjælper virksomheden til et større overskud på bundlinjen. Hvis ikke din arbejdsplads endnu har et bordfodboldbord, hvad venter I så på!?

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Bliv en del af et godt pensionsselskab

Next Article

Hemmeligheden bag den perfekte herreaften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *