Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Hav styr på det offentlige inden du tager på ferie

Ingen kommentarer Del:
vegas
h175

Når det kommer til det offentlige er det ofte noget folk siger på en negativ måde. Der har da også været mange skandaler, som netop involverer ‘det offentlige’ de seneste år. Og det kan man mærke på måden, hvorpå befolkningen opfatter det offentlige. Hvor man før havde en vis respekt og troede på hvad de gjorde er det ikke tilfældet mere. Så snart der bliver snakket om de offentlige bliver folk irriterede. Det er især forstærket efter der er kommet E-boks og NemID. Folk er trætte af at blive forstyrret i middagsmaden for at få en mail om, at der er ny besked i E-boks. Det kan være, at det er en dårlig besked, som man ikke ønsker på det tidspunkt. I stedet vil man hellere få denne nyhed når man åbner postkassen og selv styrer det. Bliver man træt af det offentlige kan man tage på en velfortjent ferie langt væk fra det kolde nord.

gamling

Følg det offentlige fra udlandet

Selvom det sagtens kan være, at du ofte bliver træt af det offentlige er der dog også gode ting at sige. Blandt andet er det en stor fordel, at det offentlige er online. De har diverse app’s, som man blandt andet kan bruge. Det betyder, at man kan være i kontakt med det offentlige selvom man er ude at rejse.

Måske sidder man ved strandkanten et dejligt, solrigt sted. Pludseligt kommer man i tanker om, at man ikke har fået bestilt NemID. Det er noget, som sjældent kan vente hvorfor man bør gå på sin mobil lige med det samme. Med et enkelt klik har man pludseligt bestilt et nyt NemID og så kan man sætte sig tilbage til strandkanten igen.

kort

Hav styr på sagerne når du tager på ferie

Noget af det, som du skal have når du tager på ferie er pas og det blå sygesikringskort. Det er klart, at det kun er hvis du tager til udlandet er det er relevant med passet. Det blå sygesikringskort skal du have med uanset hvor i Europa du rejser. Det er vigtigt selvom mange måske siger, at det ikke er tilfældet.

Når du skal bestille disse ting skal du faktisk i kontakt med det offentlige. Det vil sige, at det er en form for kommunikation, som du ikke kommer helt udenom når du skal rejse. Du skal sørge for at være i god tid når det kommer til bestilling af pas da der kan være lang ventetid. Der er ingen grund til at stå og stresse over det når du skal afsted så sørg for at lav et pas i god tid.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Tips til at leve sundere

Next Article

Sport er vigtigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *