Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Få flot kantine inventar til mange formål

Ingen kommentarer Del:
h175

En kantine på arbejdspladsen kan indrettes på mange forskellige måder. Der er flere hensyn og flere formål at tage højde for, når man skal indrette en kantine. Første og fremmest skal I vurdere, hvor mange mennesker, der kommer dagligt i kantinen til frokost, og hvordan I udnytter pladsen bedst muligt, så der både er plads til madlavning, servering og gæster. Der findes et stort udvalg af kantine inventar til forskellige formål som for eksempel borde til opstilling af buffet, vaskestationer, skuffer, skabe og rullevogne til service med videre. Udover de funktionelle egenskaber ved kantine inventar, er der også lagt stor vægt på design og farver samt udvalget af flotte materialer.

Indret kantinen så den passer til jeres behov

Kantinen er det rum, hvor medarbejdere kan lide at mødes og holde en pause. Derfor er det vigtigt at valg af kantine inventar også opfylder medarbejdernes behov for at kunne samles ved bordene. Indret kantinen så den passer til jeres behov i design og kantine inventar til opbevaring af køkkengrej og service. Det er en fordel at få professionel rådgivning, inden I køber nyt kantine inventar, så I får en sammenhængende og komplet løsning, der opfylder alle jeres behov. I kan få rådgivning i alt fra placering af jeres kantine inventar til valg af farver og elementer. Der er mange funktionelle behov, I skal tage højde for i forhold til, hvordan flowet skal være i køkkenet, omkring servering og i resten af kantinen, hvor mange mennesker skal igennem hver dag.

Vælg kantine inventar med renlighed for øje

Det er altid vigtigt med en høj hygiejne, når man har med mad at gøre. Derfor består kantine inventar ofte af elementer med glatte og store overflader, der er nemme at holde rene. Derudover skal kantine inventar kunne holde til en stor belastning, når der dagligt skal serveres mad og vaskes op efter mange mennesker. Overfladerne skal kunne tåle, at der kommer vand, varme gryder, service og meget andet på, uden at overfladen beskadiges af ridser og mærker. En ren og velholdt kantine gør det også mere indbydende for gæsterne at komme og spise dagligt. Kantine inventar består ofte af stålplader, der anvendes til overflader på borde og afsætningssteder til opvask, da det er nemt at holde rent og opdage, hvis der skulle være spildt noget.

Planlæg indretning af kantinen

Antallet af mennesker og hvad der skal laves af mad, er afgørende for indretning af kantinen. Hvis der er mange mennesker hver dag, er der måske behov for at kunne servere en buffet og dermed behov for et buffetbord. Derudover er der behov for ekstra opvaskestationer. Skal der laves varm mad til mange mennesker, er der behov for flere ovne og så videre. Så planlæg indretning af kantinen og tænk det hele nøje igennem. Få hjælp af eksperter i kantine indretning til jeres projekt, så I lykkes med at få en helt perfekt løsning til jeres behov med alt fra emhætter til hylder, reoler og spisepladser i kantinen.

Previous Article

Sådan designer du dit eget bord

Next Article

Giv en fræk gave til kvinden i dit liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *