Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan designer du dit eget bord

Ingen kommentarer Del:
Masseproducerede møbler
h175

Vi vil alle gerne have et specielt og anderledes hjem. Det skal se flot ud, og det skal vise, hvem vi er. Det skal også skille sig lidt ud. Det hele kan du opnå ved at designe dit eget plankebord.

Køber du et plankebord, så kan du selv sammensætte det. Du kan selv vælge bordpladen, og du kan selv vælge benene. Du kan altså vælge en sammensætning, som naboerne ikke har. Du kan også vælge et design, som passer ekstra godt ind i dit hjem.

Vælg gerne møbler, hvis udseende du selv kan have indflydelse på. Så bliver dit hjem unikt, og det kommer til at afspejle dig og din smag. Det er godt nok ikke alle steder, man kan have indflydelse på møblers udseende, men det kan du med plankeborde.

Indretning med plankebord

Sammensæt dit bord

På plankebord.dk finder du meget mere information om plankeborde. Du finder også en stor samling af forhandlere, som lader dig få et unikt og smukt bord til dit hjem.

Der er mange forskellige bordplader at vælge imellem. Der er nemlig forskellige træsorter: Der er eg, ask, fyr, elm, valnød, ahorn, bøg, azobe og douglas. De har alle et forskelligt udseende og udtryk. Nogle er mørke, nogle er lyse. I princippet er alle bordplader i træ unikke, for der er ikke to ens træer – heller ikke af samme sort.

Under bordpladen skal der placeres nogle ben. Her har du også flere muligheder. Der er ben i forskellige materialer. Du kan vælge imellem træ og metal. Der er også ben i forskellige udformninger. Nogle er skrå, nogle er lige og så videre.

Skab et unikt hjem

Med et unikt plankebord er du godt i gang med at skabe dig et unikt hjem. Der er ingen anden i verden, der har et bord præcis som dit. Fordi det har en speciel sammensætning af materialer og designs. Også fordi træet på bordpladen har et unikt mønster.

Kan du gøre andre ting i dit hjem unikke, så gør det dit hjem mere unikt. Det kommer til at skille sig ud fra naboernes. Det bliver imponerende enestående.

Vær kreativ, når du indretter dit hjem. Du behøver ikke at bruge billige møbler fra den samme møbelkæde som alle andre. Du kan godt finde nogle smukke, unikke møbler. Find fx et flot plankebord og nogle vintage brugte træmøbler. Så passer det endda sammen.

Træsort med unikt mønster

Vær dig selv

Vi er alle forskellige. Hvis vi gerne vil have vores hjem til at afspejle, hvem vi er, bør vores hjem også være forskellige. Mange køber dog de samme møbler, fordi det er nemt. Det får deres hjem til at se meget ens ud. Vil du ikke falde i den fælde, så kan du starte med et plankebord. Derefter kan du arbejde dig videre rundt i dit hjem og fylde det med unikke møbler og ting.

Previous Article

Bæredygtige gaver vinder indpas

Next Article

Få flot kantine inventar til mange formål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *