Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Din backup er vigtigere end nogensinde

Ingen kommentarer Del:
backup i skyen med onlime
h175

Det er vigtigere end nogensinde, at du har en god backup af alle dine data. Vi bliver nemlig mere og mere afhængige af disse data, og vores samfund er efterhånden styret af data hele vejen rundt.

Derfor har langt de fleste vigtige data på computeren, som det ville være rigtigt skidt, hvis de mistede dem. Og når de først er væk, så er der altså ikke noget at gøre mere. Så det er bare med at få ordnet den backup i tide.

Og det er både hurtigt, nemt og billigt med online backup i skyen, hvilken er den form for sikring af data, som de fleste vælger i dag. Det er nemlig virkelig smart, at man altid har alle sine data til rådighed, lige meget hvor henne i verden man befinder sig.

Samtidig er det en god sikkerhed, at der er et firma, som hele tiden passer på ens data på en professionel måde. Og man behøver ikke spekulere på, at have eksterne harddiske placeret på sikre steder og løbende teste disse, for at se om de stadig er okay.

Mange firmaer tilbyder backup i skyen

Den store popularitet af online backup har gjort, at der er mange nye udbydere af denne form for datasikring. Det er nemlig det vi efterspørger, hvorfor markedet er vokset markant.

Det er både de helt store firmaer Apple, Microsoft m.fl., som tilbyder denne backup via Onedrive, Icloud og hvad alle produkterne ellers hedder.

Dette kan også være en fin løsning for mange, man skal bare huske på, at der er kæmpe firmaer, og man skal nok ikke regne med den helt store support. Det er også ganske fint for mange, men hvis man vil have en løsning med dansk support og hjælp, så skal man nok kigge efter de danske udbydere af backup.

Og dem er der heldigvis mange af, og de er generelt rigtigt dygtige og meget rimelige med priserne. Et af de gode firmaer er https://onlime.dk/kundecenter/om-onlime/

De tilbyder en masse gode løsninger, når du gerne vil have en professionel backup i skyen. De har løsninger til både private og erhverv, hvilker der også er mange andre gode udbydere, som kan tilbyde de billige penge.

Kom i gang med det samme

Det er med at komme i gang med det samme, før det pludselig er for sent. De seneste år har der været flere og flere eksempler, hvor hackere har låst private og virksomheders vigtige data og krævet løsepenge for disse data.

Den øgede trussel fra it krimelle har gjort backup vigtigere end nogensinde, så det er med at sikre sig, hvis nu uheldet skulle være ude. Og man tænker altid, at det kun rammer naboen, men det kan lige så godt ramme en selv.

Samtidig kan man også risikere, at ens data går tabt ved indbrud, brand eller hvis computeren simpelthen går i stykker, hvilket de vil gøre med tiden. For at være sikker, skal du få lavet den backup.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Har du styr på bogføring, regnskab og revisionen?

Next Article

Få hjælp til bogføring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *